no to ja też wezme w tym udział...trzeba w siebie wieżyć i ćwiczyć ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć...ładuję baterie i życzę wszystkim powodzenia
:-D
no to ja też wezme w tym udział...trzeba w siebie wieżyć i ćwiczyć ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć...ładuję baterie i życzę wszystkim powodzenia
:-D
u mnie coraz bardziej szaro buro się zaczyna robić a jeszcze nie miałem czasu i odpowiedniej pogody na zrealizowanie swojego pomysłu. Najwyżej podeślę jakiegoś gniota
Pozdrawiam,
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
mnie się na szczęście udało coś złapać... przypadkiem trafiłem fajny motywzobaczymy jak wyjdzie na tle innych
Witam
Ja także, spróbuje swoich sił - a co!
|5D Mark I| |50D+BG-E2N| |400D+BG-E3| |Sigma 10-20mm f/4-5,6 EX DC HSM| |Canon EF 28mm f/1.8| |Canon EF 85mm f/1.8|
|Canon EF 70-200mm f/4 L USM| |Canon Speedlite 430 EX II|Knight TR-332 E-TTL Trigger
Witam!
Dlugo juz jestem offline w domu, czasem zagladam w pracy na forum (stad brak polskich znakow).
Temat mi sie podoba, szkoda tylko ze ta jesien musi byc koniecznie "polska"... ostatnio zrobilem kilka zdjec w parku i jesli organizatorzy battla nie beda zbyt rygorystyczni to cos bym zamiescil...
Pozdrawiam
C-F-K - forever
no to psze i mnie dopisac![]()
my te zdjęcia mamy tu umieszczać z imageshacka? kiedy pojawi się pierwsze zdjęcia ;]
Witam,
też się dopisuję:-D
5D + grip + 50D + grip + C 70-200IS/2,8L + C 35/1,4L + C85/1,8 + C17-55/2,8 + 580 EX II + 430EX + slikpro330dx
zadaj sobie trud i przeczytaj regulamin..
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|