Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Niestety w chwili obecnej nie dysponuje jeszcze zdjęciami przesłanymi na konkurs we wrześniu, wystawię je jak tylko dostanę.
Przy okazji chętnym do wzięcia udziału w edycji październikowej przypominam
o drobnej zmianie w regulaminie czyli wysyłaniu maili z żądaniem potwierdzenia przeczytania. W ten sposób będzie łatwiej Wam i mnie.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Aaa... to nr 4/2008:grin: Toś Ty tam dawał cały wywiad (z P. Agą Biegluk) Naprawdę nalezy Ci się szacunek, zarówno za zdjęcia jak i dobry tekst:wink:
Nie zapomniałeś też o nas:
Dziękujemy za ciepłe słowa i również pozdrawiamy:wink:BJ: Portal Canon-Board to najwieksze w Polsce forum Canona. Po zmianie systemu z Pentaxa zalogowałem się na tym forum w celu poszukiwanie informacji o sprzęcie. Bardzo szybko odkryłem, iż nie jest to zwykly sprzętowy portal, ale kopalnia wiedzy fotograficznej i mnóstwo bardzo fachowych i pomocniczych porad dotyczących postprocessingu oraz, przede wszystkim, ludzie. Zawsze pomogą i zawsze służą fachową poradą. Pozdrowienia dla nich.
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
ehehe to ja dziekujemoja pierwsza publikacja ever
![]()
Teraz trzeba wysyłać tylko z października. Wrześniowe były wysyłane do końca września. Powinny być jeszcze u Kuby, który zrezygnował z prowadzenia konkursu i przekazał sprawę MacGyverovi. Stosować się do zasad konkursu i czekać cierpliwie - może kiedyś zdjęcia konkursowe będą zamieszczane w przyzwoitych terminach.
Mylisz się. Sierpniowe już wystawione i sonda dawno zamknięta. Wyniki znane. Dwa pierwsze miejsca.
Reszta tu: http://canon-board.info/showthread.php?t=38763
Ostatnio edytowane przez BuRton ; 25-10-2008 o 11:21