tuning bomba, zwłaszcza kogut się podobataki "trendy" i "cool"
![]()
tuning bomba, zwłaszcza kogut się podobataki "trendy" i "cool"
![]()
Na samochodach to ja się zupełnie nie wyznaję i zapytana "jaki to był samochód?" odpowiadam, że duży i czerwony na przykład. Ale z night clubu się uśmiałam![]()
Oj Marku, masz nosa.. Paenka to niezła "zawodniczka" lepiej nie podskakiwaćczytałem parę "for" gdzie pisze i lepiej jej nie podpadać
.. nick ma na tyle orginalny i pies taki sam więc lepiej uważać
![]()
nie przegadasz jej
A co do tematu wątku to tunning jest super.. ale jak ładnie sie strażacy starają a my sie tu zbijamy![]()
Ostatnio edytowane przez arturs ; 20-10-2008 o 23:42
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Hohoo jestem sławna! hrhrhrhr
Poza tym nie taki diabeł strasznyja jestem jedynie najeżona gdy ktoś jest przesadnym mułem...wtedy ja się staje jeszcze bardziej przesadnym mułem hrhrhrh
Sergiusz...a teraz powiedz nam...czy poza takimi zdjęciami dokumentalno reportersko streetowymi cos masz jeszcze? Może jakieś krajobrazy.
Jeśli chodzi o walory tego wątku to są one, jak dla mnie, niewątpliwie cenne. Choćby dlatego, że można się uśmiać, odstresować i wyluzować po przejrzeniu tyyylu wątków na poważnie, gdzie każdy się spina nad zdjęciem by było jak najlepsze. Ja mam nadzieję, że może stworzysz jakiś równoległy wątek o innego rodzaju fotografii (np. portret, krajobraz..coś na poważniej) ale nie zapominaj czasem o tym wątku...o nie![]()
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Takie spokojne przejście od tuningu do krajobrazu...
W krajobrazie to coś tam sobie dłubie ale zawsze stoi mi coś na przeszkodzie. A to jakaś mgła najdzie a to znów jak odejdzie to niebo niebieskie. Jak to mówi przysłowie marnej baletnicy to i...
Dlatego też krajobraz traktuję jako wakacyjne pstrykanie takie bardziej z poczucia obowiązku typu byłem widziałem zrobiłem.
Noooooo..tak.Pozdrawiam
Ooo..! Bardzo ładne. Piękna kompozycja i klimat. Ja mam w ogóle słabość do niebieskich zdjęć, a jakoś mi nie wychodzą. na pewno masz więcej, pokaż..co?