Pokaż wyniki od 1 do 10 z 70

Wątek: [Malin] Kto pyta, nie błądzi...

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

I ja zaczekam na następne z Londynu. Jako streetphoto to drugie raczej się nie kwalifikuje.
    W pierwszym tylko domyślam się, co autor chciał powiedzieć. I braknie tu jakiegoś momentu decydującego. Podoba mi się powtarzający napis, ale to trochę za mało. Trzeba to było bardziej wyeksponować.

Początki nałogu Awatar Malin
    Miasto
    Warszawa/Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krasuski Zobacz posta
    3 przepiękne po mimo malutkiego przepalenia na ręku
    jak dla mnie wszystkie są super
    Dziękuje, 3 też jest moim faworytem z tamtej sesji a tego przepalenia wcześniej nawet nie zauważyłem zbytnio

Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    Witaj, zdjęcia dość ładnie świecone, podoba mi się o takie światełko, ale kompletny brak dobrago lub poprawnego kadru. Po pracu przedewszystkim nad tym.
    Dużo nie robiłem w portrecie, dopiero się uczę, ale dzięki za uwagi. Portrety podejrzewam kierują się innymi zasadami niż "złota zasada kompozycji", mówię tu o mocnych punktach...

Cytat Zamieszczone przez ewa_olsztyn Zobacz posta
    Nieprawda! 3 jest ładne, mi się podoba. Fotografuj Basię, ona jest śliczna, a Ty potrafisz. Zrób tylko tych parę korekt, o których pisaliśmy.
    Czekam na następne z Londynu..
    Ewa, ty zawsze jesteś miła Niestety Basieńka wyjechała na studia do Warszawy i nie będę miał już okazji jej zgarnąć. Tym bardziej, że mnie matura w tym roku czeka
    Cytat Zamieszczone przez Elandril Zobacz posta
    I ja zaczekam na następne z Londynu. Jako streetphoto to drugie raczej się nie kwalifikuje.
    W pierwszym tylko domyślam się, co autor chciał powiedzieć. I braknie tu jakiegoś momentu decydującego. Podoba mi się powtarzający napis, ale to trochę za mało. Trzeba to było bardziej wyeksponować.
    spośród 3200 zdjęć z Londynu muszę najpierw kilka wybrać
    Regulamin pkt 8

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Malin Zobacz posta
    Dużo nie robiłem w portrecie, dopiero się uczę, ale dzięki za uwagi. Portrety podejrzewam kierują się innymi zasadami niż "złota zasada kompozycji", mówię tu o mocnych punktach...
    Zle podejrzewasz.
    Portrety kieruja sie wlasnie tymi zasadami o ktorych napisales wyzej

Początki nałogu Awatar Malin
    Miasto
    Warszawa/Radom

Domyślnie

Kolejna dawka z serii - London 2008 i uwierzcie mi, nie ostatnia. Wiem wiem, macie i tak już dosyć oglądania stosunkowo słabych zdjęć... Nie wszystkie może ściśle zaliczają się do street-photo, ale mam nadzieję, że wam sie przypodoba. Tylko nie krzyczcie na i tak zestresowanego maturzystę

8. Nieopodal Oxford Cicrus

9. The bridge, który mi towarzyszył na codzień

10. Finchley Central Station

11. Raz mi towarzyszyła w drodze do mojej szkoły

12. Londyńskie uliczki

Nie jestem do końca zadowolony z 10. Jest szczególnie ważne dla mnie to zdjęcie i bardzo chciałbym uwydatnić tą radość małej dziewczynki w małym uniformie. Może coś z kadrem nie tak, kurcze nie wiem :/
    Regulamin pkt 8

Uprawnienia umieszczania postów