Tutaj taki jeden sugeruje, że utyskiwania nic nie zmienią, w dodatku nie rozumie co to komu ma przynieść.
Tutaj taki jeden sugeruje, że utyskiwania nic nie zmienią, w dodatku nie rozumie co to komu ma przynieść.
Napisałeś o ciągłym "głaskaniu i wychwalaniu" Canona. Gdzie to ma miejsce?
Rozumiem odwracasz kota ogonem i próbujesz robić ze mnie obrońcę i wychwalającego. OK. Jest mi to obojętne. Ale jak czytam to forum to mam wrażenie, że tego wychwalania nie ma albo ginie ono w morzu nieustających jęków i zawodzenia jaki to Canon zły. Tak jest od lat. Dlatego zapytałem (min. w tej wypowiedzi) co to ma zmienić?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
No, to taki strajk można zrobić, ilu nas już ? Trzech ?trzeba jeszcze pare milionów i na bank zadziała.
![]()
Faktem jest, że nie ma takiej ilości osób, która by się czegoś takiego podjęła. Można zrobić globalny strajk, no i ile osób weźmie w tym udział ? 20.000 ? 60.000 ? To i tak nie te "sumy", aby wielki Canon ruszył choćby palcem. Niestety.A chętnie bym do takiego strajku przystąpił.
-| Canon 5D | Canon 7D |
-| 24-70L | 100-400L | 135L | 50/1.4 | 15-85EF-S | M42 | 580EX |
To są naczynia powiązane. Ty na forum zaczniesz narzekać na AF. To przeczyta koleś, który robi opis aparatu dla podrzędnego pisemka o fotografii i którym za bardzo się na tym nie zna, więc napisze co wyczytał na forum, taki opis przeczyta Kowalski, który chciał kupić aparat, więc zasięgnął opinii w prasie fachowej "Komputer Świat" tudzież innym tego typu odpowiedniku o fotografii i wybiera inny aparat, bo wyraźnie napisali, że w tym jest słaby AF.
Przykro mi, ale ten plan ma jedną fundamentalną wadę. Każdy z nas ma do dyspozycji tylko jedno życie. Dla części z nas spory jego kawałek jest już za nami. Nie mam czasu na czekanie. Szczególnie, że nie ma żadnej gwaracji, że kolejny model spełni wszystkie moje oczekiwania.
Czas jest dla mnie zasadniczym parametrem równania, z którego wychodzi mi, że kupię ten aparat pomimo, że nie podoba mi się to posunięcie z autofocusem.
Ostatnio edytowane przez Kolaj ; 07-10-2008 o 08:00
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie