Strona 169 z 357 PierwszyPierwszy ... 69119159167168169170171179219269 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 681 do 1 690 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woyd Zobacz posta
    Niestety CompuTrekker AW nie ma kieszeni na laptopa ...
    Ależ ma, zresztą już sama jego nazwa sugeruje iż jest przystosowany do przenoszenia notebooka.
    EOS + Speedlite

Uzależniony Awatar BuRton
    Miasto
    Czeski Cieszyn

Domyślnie

Jeśli chodzi o Lowepro Compu Trekker Plus AW to również jest przeznaczony do podróżowania samolotami. Kupiłem go jako nowy za 399 zł. ok. miesiąca temu (wtedy najniższe inne ceny były w granicach 470 zł.).
    Leica MP, 28/2, 35/1.5, 50/2.2, 75/1.9

Początki nałogu Awatar woyd
    Miasto
    Dębno

Domyślnie

Aha, to sory. Rzuciłem szybko okiem na kilka aukcji na Allegro i tam jakoś nie zauażyłem...

Canon 5DmII + 40D + 24-70 f2.8 L + 17-40 L + 85 f1.2 L + 35mm f1.4 L + 70-200 f2.8 L + Tamron 28-75 + EF 50 f/1,4 II || Canon 580EX II + studyjne błyskotki 3000W || Blog || digart

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woyd Zobacz posta
    Aha, to sory. Rzuciłem szybko okiem na kilka aukcji na Allegro i tam jakoś nie zauażyłem...
    A podasz przykładowe linki? Właśnie zrobiłem to samo i w każdej (obejrzałem 6) jest wyraźnie wspomniane że ma przedział na laptopa... włącznie z wymiarami tegoż .

Dopiero zaczyna

Domyślnie Plecak National Geographic NG5162 - ktoś wie jakie ma wymiary?

Szukam plecaka w którym zmieści się aparat, laptop i "kurtka, bułki i inne pierdółki" na różne wyprawy i znalazłem taki który mi chyba odpowiada i do tego jest o wiele ładniejszy od wszelkich produktów stricte fotograficznych - National Geographic NG5162. Ktoś ma? Szukam wszędzie informacji jakie wymiary ma komora na komputer, ale nigdzie nie jest to podane...

Bywalec
    Miasto
    bialystok
    canon/yashica/nikon/minolta - i co z tego jak zdjęć nie umiem robić?

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Właśnie nie... bo wymiar wewnętrzny w cm to wymiar nie wiadomo czego, a laptopy mają bardzo różne rozmiary i mój czternastocalowy (drobny jak na wymiar swojej matrycy) czasem się mieści tam gdzie piszą że do 13 cali a czasem nie... chodziło mi o dokładne wymiary kieszeni na komputer.
    Ale dzięki za zainteresowanie

PS: Sorry Moderatorze za zakładanie nowego tematu, ale myślałem że filozofia porządku jest inna i zadawanie tak konkretnych pytań byłoby zaśmiecaniem tego wątku ;-)

Bywalec Awatar unicorn78
    Miasto
    Pabianice, Cambridge

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr Eckhardt Zobacz posta
    Szukam plecaka w którym zmieści się aparat, laptop i "kurtka, bułki i inne pierdółki" na różne wyprawy i znalazłem taki który mi chyba odpowiada i do tego jest o wiele ładniejszy od wszelkich produktów stricte fotograficznych - National Geographic NG5162. Ktoś ma? Szukam wszędzie informacji jakie wymiary ma komora na komputer, ale nigdzie nie jest to podane...
    Computrekker plus AW, napewno: kurtka (nie puchowa), bułki, browar, body, szkła i laptop17'' wejdą; jednak zawiedziesz się jeśli chodzi o małe kieszonki na filtry, karty pamięci, wężyk spustowy, wyzwalacze lamp, itp małe pierdółki. Do dodanych sakiewek wsadziłem, akumulatorki (duże), a reszta pierdół wala się w większej kieszeni, cała reszta czyli wykonanie, materiały itd. rewelacja, ale minusy już wspomniałem. A i statyw też ma w nim swoje miejsce;-) Dobrze się nosi mimo obciążenia jest naprawdę wygodny.

Uzależniony Awatar jac+

Domyślnie KATA czy VANGUARD?

Moja stara TENBA już dogorywa. Czas na zmianę. Po przeprowadzeniu selekcji wśród toreb znajdujących się na rynku, na placu boju pozostały dwa modele:
    KATA DC 443 oraz Vanguard Oregon 23. Już byłem prawie zdecydowany na Vanguarda, jednak wczoraj wpadła mi w oko ta KATA i nabrałem wątpliwości.Ma ktoś z Was jedną z nich? Którą byście mi polecali? Zaznaczam, że nie mam możliwości obejrzenia ich na żywo przed zakupem i sugeruję się wyłącznie danymi znalezionymi w necie.
    Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser

Domyślnie

Ja posiadam taki plecaczek KATY http://www.multifoto.pl/go/_info/?id=8033 i muszę powiedzieć, że jest bardzo solidnie wykonany, nic się z nim nie dzieje, tak więc polecam w 100 % tą firmę.

Strona 169 z 357 PierwszyPierwszy ... 69119159167168169170171179219269 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów