Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: [skwir] czas na debiut

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar szwayko
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

1. Fajny kadr, ale technicznie zwalony, tutaj az prosiloby sie uzycie filmu czarno bialego, duzo lepiej poradzilby sobie z tym sloncem, ktore na matrycy jest tylko biala plama bez informacji. Czasem dla takich kadrow dobrze zabrac ze soba w plener jakis maly korpus z klisza cz/b. Kolor i tak jest zbedny w tej kompozycji.
    Mogles uzyc tez podwojnej ekspozycji. I cos mi sie wydaje ze to zwykly jpg, a nie z rawa.

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szwayko Zobacz posta
    1. Fajny kadr, ale technicznie zwalony, tutaj az prosiloby sie uzycie filmu czarno bialego, duzo lepiej poradzilby sobie z tym sloncem, ktore na matrycy jest tylko biala plama bez informacji. Czasem dla takich kadrow dobrze zabrac ze soba w plener jakis maly korpus z klisza cz/b. Kolor i tak jest zbedny w tej kompozycji.
    Na czarno-biało zdjęcie miałoby swoje walory, nie przeczę, ale też utraciłoby - moim zdaniem - swój walor największy - tę ciemną złocistość, która sprawia, że jest takie niezwykłe.

Mogles uzyc tez podwojnej ekspozycji. I cos mi sie wydaje ze to zwykly jpg, a nie z rawa.
    Szwayko! Skwir to dziewczyna, wbrew nickowi
    "(...) dziś trafiłam na forum i postanowiłam (...)"

Uprawnienia umieszczania postów