Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
Dokładnie tak - artykuł 200 par. 1 Kodeksu Karnego (parę sekund guglania, naprawdę wam się aż tak nie chce że wolicie gdybać zamiast po prostu sprawdzić?).
No tak tak, trzeba też uwzględnić fakt sposobu przeliczania lat, no bo prawo mówi o skończonych 15- a większość z nas uważa to już za lat 16. No ale tu nie ma problemu, mają po 18 i obydwie "niekulawe" :P - to tytułem offtopu

Cytat Zamieszczone przez gunia1990 Zobacz posta
a czy ja gdzieś napisałam, że 16? Ania ma lat 18, podobnie jak ja
Dzięki Odi, początków jestem jak najbardziej świadoma. Ba, ja nadal jestem na poczatku - lustrzankę mam dopiero 5 miesięcy!
Powiem szczerze, to postępy czynisz ogromne - ja jestem tu od lat 3 - sporo czytam, trochę pstrykam, ale brakuje mi czasu, żeby to jeszcze obrabiać i wrzucać na CB. Ty z racji swojego wieku masz jeszcze sporo wolnego czasu - ja to już dziadek normalnie - jeszcze brakuje mi żony i dzieci do kompletu - wtedy nie będę w stanie nawet na CB wejść
Według mojego skromnego zdania w ciągu 5 miesięcy zrobiłaś ogromny krok naprzód. Normalnie dodałem Twoją galerię do obserwowanych wątków zobaczymy " co będzie" z Ciebie za 3 lata.