Zanurz oba do miski z wodą na 10 sekund, następnie szybko wyjmij i przełóż do osobnych misek. Ten z którego wyleje się mniej wody jest lepszy!
PS
Sory, nie mogłem się powstrzymać ;P
Zanurz oba do miski z wodą na 10 sekund, następnie szybko wyjmij i przełóż do osobnych misek. Ten z którego wyleje się mniej wody jest lepszy!
PS
Sory, nie mogłem się powstrzymać ;P
Troche już pstrykałem. Trochę ściskałem. Moze głuchy jestem...Trzeba popstrykać to zauważysz
Mam tylko jedna miskę...Zanurz oba do miski z wodą na 10 sekund, następnie szybko wyjmij i przełóż do osobnych misek.
Sorry, ale nie mogłem sie powstrzymać![]()
Zwolennik ekumenizmu sprzętowego
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
No to pozostaje mi uwierzyć "na słowo". Nie jest to najgorsza wiadomość o pięćdziesiątce...Zamieszczone przez Kolekcjoner
![]()
Zwolennik ekumenizmu sprzętowego
Kolega pewnie chciał uniknąć odpowiedzi podobnych do powyższych. A to "dopiero" 3-cia strona w temacie.
Nim minie pół roku wątek nabierze 150 stron, po czym jakiś moderator klasy gwozdz na podobne pytanie odeśle gościa do 150 stron odpowiedzi podobnych do 4-rech powyższych postów z których _nic_ nie będzie wynikało...
Pozdrowienia
Maurycyj nie ma się co frustrować, tu tak po prostu już jest. Trzeba się przyzwyczaić i cieszyć tym co się ma bo zmian nie widać.
5D + grip + 50D + grip + C 70-200IS/2,8L + C 35/1,4L + C85/1,8 + C17-55/2,8 + 580 EX II + 430EX + slikpro330dx