Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3111

Wątek: Pierwsze kroki z portretem prosze o wskazowki

Mieszany widok

Uzależniony Awatar tomdz
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Allgsm, pomijając te białka to IMHO zbyt krótka ogniskowa do takich zbliżeń. Niestety, ale twarz jest mocno przerysowana, nie wygląda to dobrze. Sam jakiś czas temu zapłaciłem frycowe i miałem parę potencjalnie niezłych fotek do kosza z tego samego powodu. Od tej pory używam 50tki tylko do szerszych kadrów (i tam sprawdza się wyśmienicie).
    Do takich ciasnych kadrów masz znacznie lepsze szkło, czyli 85-tkę oczywiście.
    Body, stałki, zoomik

Początki nałogu Awatar allgsm
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomdz Zobacz posta
    Allgsm, pomijając te białka to IMHO zbyt krótka ogniskowa do takich zbliżeń. Niestety, ale twarz jest mocno przerysowana, nie wygląda to dobrze. Sam jakiś czas temu zapłaciłem frycowe i miałem parę potencjalnie niezłych fotek do kosza z tego samego powodu. Od tej pory używam 50tki tylko do szerszych kadrów (i tam sprawdza się wyśmienicie).
    Do takich ciasnych kadrów masz znacznie lepsze szkło, czyli 85-tkę oczywiście.
    A odkupilem od znajomego 50-tke i musialem sie pobawic ;-) Pozatym 85 byla za dluga zeby zrobic to zdjecie.

Oprócz tego albo przekombinowana kolorystyka albo źle dobrany podkład - przecież twarz Twojej żony wyszła czerwonopomarańczowa.
    Ten kolo to nie w PS-ie ,a odbite swiatlo od sciany ktora jest pomaranczowa ;-) Czasami fajnie to wychodzi ale tutaj chyba za blisko sciany bylismy.
    Tak lepiej ?

http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allgsm.pl Zobacz posta
    Ten kolo to nie w PS-ie ,a odbite swiatlo od sciany ktora jest pomaranczowa ;-) Czasami fajnie to wychodzi ale tutaj chyba za blisko sciany bylismy.
    Tak lepiej ?
    Niewiele lepiej. Lepiej to o tym zdjęciu zapomnij i zrób drugie, podobne, ale unikaj tej ściany .

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Coś złego dzieje się przy dolnym „uście” Ale to i tak nie ma znaczenia bo w oczach jest za wiele odbić. Do tego broda nieco za wysoko.

Jacek.eM
    Guest

Domyślnie

No i ja coś dodam

Więcej TUTAJ
    Opinie mile widziane.
    Ostatnio edytowane przez Jacek.eM ; 22-09-2008 o 18:39

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

W jakim celu jest ta czarna ramka?