Rzadko na forum zaglądam, ale jak najbardziej też jestem (w ten weekend) zainteresowany! :-D
u mnie nie da rady. statystyka 3 termin, jak obleje w srode, to komisik ;]
Zaraz, zaraz... a na co się konkretnie umawiamy? Jakoś mi się wątek rozmył i nie mogę się tego doczytać... Słowo "pivko" wyłapałem, ale co z resztą?
Badi trzymam kciuki, bo wiem z doświadczenia, ze to niezła przeprawa :-)
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!
Wlasciwie to dobre pytanie jest.. zakladajac opcje "piwo", dorzuce jeszcze.. gdzie sie umawiamy i czy to aby napewno jest jeszcze watek jaworznicki, czy moze juz bardziej katowicki?? :P
Pozatym w krakowie organizuje sie zlot CB.. moze by sie udalo pod to podpiac? Nie musimy jechac na caly weekend, mozemy spokojnie sie wybrac na krocej. W koncu do krakowa nie mamy daleko..![]()
Ostatnio edytowane przez Modzel ; 19-09-2008 o 13:18
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
RNz wlasciwie masz racje... umawiaja sie mniej wiecej na takim poziomie jak my tutaj... cos, gdzies, kiedys.. a w tle echo powtarza "piwo... piwo.. piw... pi..." :P
A zeby nie robic takiego mega OT, to dodam, ze w niedziele w jaworznie bedzie kolejna okazja do zdjec rajdowych... tym razem samochody osobowepierwszy jaworznicki KJS.. start imprezy jakos kolo godziny 9-9.30 w centrum miasta. Jak bedzie znosna pogoda to sie moze wybiore
![]()
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
mnie troche zniecheca to co za oknem - na ten weekend zapowiadaja niespecjalna pogode i duze opady H2O :neutral:
Krakow? 4'ty wchodzi w gre wiec gdyby ktos sie wybieral to mozemy sie umawiac :-) .. bylem chyba 2 lata temu - fotografowania bylo w sumie niewiele - glownie onanizm sprzetowy i piwo
pisalem juz do Michala - moze ktos z Was tez bedzie zainteresowany.. w ktorys weekend przy sprzyjajacej aurze mysle o wyjezdzie do "lesnego parku niespodzianek" - pewnie bede mial wolne miejsca w aucie :-)