Zobacz wyniki ankiety: Czy następca 5D ma szansę pokazać się w Sierpniu/tym roku ?

Głosujących
730. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 392 z 393 PierwszyPierwszy ... 292342382390391392393 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 911 do 3 920 z 3929

Wątek: 5D i co dalej... ?

Bywalec Awatar marbo
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Nie zamykajmy wątku , bardzo by mi go brakowało .....proponuję przemianować go na "Po 5D 3D i czekamy na kolejną premierę .....i znów możemy pisać.

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

punkty AF dalej z du*y rozmieszczone. mam nadzieję, że nie będzie gorszy niż ten w 40D. a filmiki mnie ucieszyły
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Bywalec Awatar Poohutch
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ciekawe, czy zobaczymy jeszcze ten wyższy model, może choć prototyp? Miały być dwa, to może będzie jeszcze coś na photokinie.
    Canon 400D | Canon 10-22 USM | Sigma 30/1.4 EX |Speedlite 380 EX | fajny statyw, polary marumi DHG, a do tego
    Pentax MX x2 | SMC 24/2,8 | SMC-M 50/1.7 | SMC-M 35/2 | Printzflex 80-200

oxc
    Guest

Domyślnie

Popieram. Nie zamykac! Badzmy dobrej mysli czekajac na nastepce nastepcy, kto wie moze juz za rok ;-)
    Ten watek jest jak mana tchnaca zycie w CB, trzymajc nas przy nadziei.
    Nie zamykac.

Coś już napisał

Domyślnie

ciekawe kiedy pojawi się normalnie w sprzedarzy.... i jaką cenę zaproponują nasi krajowi opychacze.... ;P zapowiada sie super...... na pewno troche lepszy niż mój 20d ;P .... a AF no cósh.... dalszy ciąg zabawy... traf w 10 i dobrze przekadruj.... życie ;/
    i don' leave my home without my Canon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oxc Zobacz posta
    Popieram. Nie zamykac! Badzmy dobrej mysli czekajac na nastepce nastepcy, kto wie moze juz za rok ;-)
    Ten watek jest jak mana tchnaca zycie w CB, trzymajc nas przy nadziei.
    Nie zamykac.
    Ja rowniez wnosze prosbe nie zamykanie. Jesli juz ktoregos moda strasznie gniebi istnienie tego watku to proponuje przeniesc do hydeparku i przykleic.

dljm
    Guest

Domyślnie

z Canonem jest trochę jak z naszą reprezentacją, miało być tak pięknie, a wyszło jak zwykle ...

dobrze że nie marnowałem czasu na czekanie na ten ochłap, tylko kupiłem Ds-a

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Bielsk Podlaski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dljm Zobacz posta
    Bez przesady, to nie jest zly aparat. To ze balon byl nadmuchiwany od 2lat, to nie znaczy ze canon zawiodl. Oczekiwania kazdy mial inne, ale patrzac realnie, nie mogli wsadzic wiecej za ta cene, bo kto by 1DIII kupowal? Ja uwazam ze slubni i studyjni beda bardzo zadowoleni z tej puszki.
    5DmkII | 5D | 40D | 15 2.8 karpik | 35 1.4 L | 50 1.4 | 85 1.2 L | 70-200 2.8 IS L | 580 EX II | blog

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dljm Zobacz posta
    Coś mi się wydaje, że ten ochłap za 1/3 ceny DSa będzie miał mniejsze szumy i większą dynamikę niż Twoja zabawka. Ale co tam, przecież to ochłap..
    Co oczywiście wcale nie oznacza, że nie potrafię dostrzec zalet 1ki, sam mam dwie
    Jarek

dljm
    Guest

Domyślnie

nie no może trochę przesadziłem, ale Canon tak podsycał atmosferę, że spodziewałem się coś o możliwościach jedynki w puszcze piątki

Strona 392 z 393 PierwszyPierwszy ... 292342382390391392393 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów