Nie zamykajmy wątku , bardzo by mi go brakowało .....proponuję przemianować go na "Po 5D 3D i czekamy na kolejną premierę .....i znów możemy pisać.
Tak
Nie
Nie zamykajmy wątku , bardzo by mi go brakowało .....proponuję przemianować go na "Po 5D 3D i czekamy na kolejną premierę .....i znów możemy pisać.
punkty AF dalej z du*y rozmieszczone. mam nadzieję, że nie będzie gorszy niż ten w 40D. a filmiki mnie ucieszyły![]()
Ciekawe, czy zobaczymy jeszcze ten wyższy model, może choć prototyp? Miały być dwa, to może będzie jeszcze coś na photokinie.
Canon 400D | Canon 10-22 USM | Sigma 30/1.4 EX |Speedlite 380 EX | fajny statyw, polary marumi DHG, a do tego
Pentax MX x2 | SMC 24/2,8 | SMC-M 50/1.7 | SMC-M 35/2 | Printzflex 80-200
Popieram. Nie zamykac! Badzmy dobrej mysli czekajac na nastepce nastepcy, kto wie moze juz za rok ;-)![]()
Ten watek jest jak mana tchnaca zycie w CB, trzymajc nas przy nadziei.
Nie zamykac.
ciekawe kiedy pojawi się normalnie w sprzedarzy.... i jaką cenę zaproponują nasi krajowi opychacze.... ;P zapowiada sie super...... na pewno troche lepszy niż mój 20d ;P .... a AF no cósh.... dalszy ciąg zabawy... traf w 10 i dobrze przekadruj.... życie ;/
i don' leave my home without my Canon
z Canonem jest trochę jak z naszą reprezentacją, miało być tak pięknie, a wyszło jak zwykle ...
dobrze że nie marnowałem czasu na czekanie na ten ochłap, tylko kupiłem Ds-a
Bez przesady, to nie jest zly aparat. To ze balon byl nadmuchiwany od 2lat, to nie znaczy ze canon zawiodl. Oczekiwania kazdy mial inne, ale patrzac realnie, nie mogli wsadzic wiecej za ta cene, bo kto by 1DIII kupowal? Ja uwazam ze slubni i studyjni beda bardzo zadowoleni z tej puszki.
5DmkII | 5D | 40D | 15 2.8 karpik | 35 1.4 L | 50 1.4 | 85 1.2 L | 70-200 2.8 IS L | 580 EX II | blog
nie no może trochę przesadziłem, ale Canon tak podsycał atmosferę, że spodziewałem się coś o możliwościach jedynki w puszcze piątki