Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3144

Wątek: Canon EOS 5D Mark II - gdybania

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

kurde, faktycznie galbraight pisze, że to ten sam AF co w 5D !!!

Zaczyna trollować czy może prawda? Na specyfikacji którą dostałem wczoraj stoi jak byk że "all cross type"..

Jeśli to AF z 5D to ja im podziękuję, to by był po prostu niezrozumiały ruch. Obrazek obrazkiem, niech sobie będą pewni na 1100% jego jakości, i nawet dodają uszczelki ale bez działającego AF ja tego nie kupię. Może przeholowali.. i za rok będą oferować upgrade za 1000pln AFa.

Tylko z drugiej strony jak na Optycznych napisano C mówi że ten af jest lepszy od 50D. Z jednym krzyżem ??? Może w trybie servo. A może mamy niedomówienia, zęby nie denerwować tych co wyładowali 20 koła na dsa i mają połowę zakresów iso.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    kurde, faktycznie galbraight pisze, że to ten sam AF co w 5D !!!

Zaczyna trollować czy może prawda? Na specyfikacji którą dostałem wczoraj stoi jak byk że "all cross type"..
    (...)
    Chyba jednak niedoczytałeś. Nie napisał że jest ten sam. Przeczytaj dokładnie bez emocji.

EDIT: choć fakt że jakieś zamieszanie jest, bo co strona to co innego piszą.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 17-09-2008 o 09:21
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów