Cytat Zamieszczone przez Daga Zobacz posta
Nikt nie wspomniał jeszcze o czymś chyba najważniejszym.
Otóż zdjęcia ślubne, niezależnie od tego czy są ładne, czy nie, czy są poprawne technicznie czy nie, czy są robione przez profesjonalistę, czy amatora albo i kolegę (który np. właśnie kupił sobie pierwszy aparat fotograficzny), są dla nowożeńców czymś więcej niż tylko "dziełem artystycznym".
Sama osobiście bardzo bym nie chciała znaleźć wątku na Forum, czy innego miejsca w sieci, w którym ktoś krytykowałby, czy wręcz ośmieszał zdjęcia, będące bądź co bądź pamiątką z tak ważnej uroczystości, jaką jest mój ślub.
O ile jeszcze mogę (tak na upartego) zrozumieć podawanie linków do ślubnych galerii, to uważam, że wrzucanie tutaj zdjęć, które są potem wyśmiewane, jest nie na miejscu.
Ślub jest wydarzeniem tak bardzo prywatnym i ważnym, że nie należy robić z takich fotografii atrakcji, czy sensacji.
Uszanujmy uczucia tych dwojga ludzi.

Pozdrawiam
Bardzo trafna uwaga. Tylko że jest jedno zastrzeżenie, że jednak ten fotograf musiał mieć zgodę na publikownie tych fotek w sieci od młodych. Nie wyobrażam sobie żeby było inaczej. Tym samym jednak muszą mieć świadomość na co się narażają.

Cytat Zamieszczone przez Przemek Białek Zobacz posta
.... i nie powinien byc spierdo...... przez jakiegos partacza bo jest nie do powtorzenia i zadne tlumaczenie nie pomaga, a to ze ludzie daja sie nabierac swiadczy tylko o ich niewiedzy.
To sprawa między młodymi, a fotografem i nic nam do tego. Jakoś nie bardzo wierzę w to, że poprawi im to humor jak znajdą swoje obśmiane fotki w sieci.