Z całym szacunkiem, ale narzekasz jak stara, szczerbata i parchata baba, która sama nadepnęła sobie na odcisk a chce na siłę zrzucić na kogoś winę za to. Co gorsze, robisz to jeszcze przed premierą puszki (czy puszek - whatever), kiedy to oficjalne dane nie są nikomu (z wiadomymi zastrzeżeniami :-) ) znane. Wysysasz z palca jakieś specyfikacje, prorokujesz jakbyś dopiero co wyszedł z biur Canona z danymi - pewniakami, co oczywiście jest totalną bzdurą. Nie wiem czy to Twoje ględzenie ma na celu ostudzenie Twojego podniecenia wywołanego przez marketingowców Canona by tym wydatniej walić gruchę zaraz po premierze, jeśli Twoje bzdetne proroctwa okazałyby się totalnie nieprawdziwe - na to mi wygląda. Niestety, obrzydzasz wszystkim chyba (generalizuję, ale mnie obrzydzasz okrutnie) tak fajny temat, który miał służyć totalnej wolnej amerykance jeśli chodzi o specyfikację a nie niańczeniu rozdartych bachorów. Daj sobie na luz, walnij baranka o najbliższą ścianę i wróć ponarzekać, jak oficjalne dane zostaną przedstawione - napewno temat, w którym będziesz znów wylewał swe bezpodstawne żale będę omijał szerokim łukiem.