Zobacz wyniki ankiety: Czy następca 5D ma szansę pokazać się w Sierpniu/tym roku ?

Głosujących
730. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3929

Wątek: 5D i co dalej... ?

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Canion Zobacz posta
    po premierze 5dII to ciśnienie skoczy i wszyscy bedą narzekac. za to teraz jeszcze możemy ponarzekac na spokojnie.
    Z całym szacunkiem, ale narzekasz jak stara, szczerbata i parchata baba, która sama nadepnęła sobie na odcisk a chce na siłę zrzucić na kogoś winę za to. Co gorsze, robisz to jeszcze przed premierą puszki (czy puszek - whatever), kiedy to oficjalne dane nie są nikomu (z wiadomymi zastrzeżeniami :-) ) znane. Wysysasz z palca jakieś specyfikacje, prorokujesz jakbyś dopiero co wyszedł z biur Canona z danymi - pewniakami, co oczywiście jest totalną bzdurą. Nie wiem czy to Twoje ględzenie ma na celu ostudzenie Twojego podniecenia wywołanego przez marketingowców Canona by tym wydatniej walić gruchę zaraz po premierze, jeśli Twoje bzdetne proroctwa okazałyby się totalnie nieprawdziwe - na to mi wygląda. Niestety, obrzydzasz wszystkim chyba (generalizuję, ale mnie obrzydzasz okrutnie) tak fajny temat, który miał służyć totalnej wolnej amerykance jeśli chodzi o specyfikację a nie niańczeniu rozdartych bachorów. Daj sobie na luz, walnij baranka o najbliższą ścianę i wróć ponarzekać, jak oficjalne dane zostaną przedstawione - napewno temat, w którym będziesz znów wylewał swe bezpodstawne żale będę omijał szerokim łukiem.
    hrabia Vader
    zakurzony EOS i szklarnia porośnięta pajęczynami

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hrabia_vader Zobacz posta
    Nie wiem czy to Twoje ględzenie ma na celu ostudzenie Twojego podniecenia
    kolega Canion już w czerwcu ogłosił wszem i wobec i nie omieszkał tego wymienić w podpisie boldem, że Canon jest głupi i be i on w związku z tym kupuje najprzefajniejszego D700.

P.S> kolego hrabia_wader. Dostałeś już upomnienie za wulgaryzmy skierowane pod adresem innych od innego moda. To naprawdę najprostsza droga, żeby się tu więcej nie pojawić. Zwróć waćpan uwagę na kulturę wypowiedzi w stosunku do innych.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    kolega Canion już w czerwcu ogłosił wszem i wobec i nie omieszkał tego wymienić w podpisie boldem, że Canon jest głupi i be i on w związku z tym kupuje najprzefajniejszego D700.
    Tylko dlaczego zawsze jest tak, że krowy które najwięcej muczą najmniej mleka dają?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    Ja jestem neutralny bo z obozu Olka.
    Ale chcę tylko powiedzieć że w najnowszym numerze "Amateur Photographer" porównywali D700 z 5D.
    Oczywiście D700 wygrał, bo odkurzacz, bo lepsza ergonomia, bo się deszczu nie boi... ale w jednej kategorii 5D nie dał Nikonowi szans: IMAGE QUALITY.
    Tyle w temacie.
    Fotografuję bez pośpiechu... Mój sprzęt: 1/ Dobre i wygodne buty. 2/ Zestaw "Małpa z Brzytwą" czyli ΣSIGMALux 50mm f/1.4 EX DG HSM z przypiętym 5DMkII, zoom nożny, flash... jaki flash???
    3/ Czasem także ΣSIGMA 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM i Carl Zeiss Planar T* 1.4/85 ZE

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hrabia_vader Zobacz posta
    chodzi o specyfikację a nie niańczeniu rozdartych bachorów. Daj sobie na luz, walnij baranka o najbliższą ścianę i wróć ponarzekać, jak oficjalne dane zostaną przedstawione - napewno temat, w którym będziesz znów wylewał swe bezpodstawne żale będę omijał szerokim łukiem.
    A może rób tak jak ja; czytaj posty tylko tych, których znasz, cenisz ich wiedzę i interesują Cię ich przewidywania. Resztę zwyczajnie omijaj, jak powiedzmy reklamę podpasek. BTW, coś czerwonego Ci wyrosło
    Jarek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    A może rób tak jak ja; czytaj posty tylko tych, których znasz, cenisz ich wiedzę i interesują Cię ich przewidywania. Resztę zwyczajnie omijaj, jak powiedzmy reklamę podpasek. BTW, coś czerwonego Ci wyrosło
    Chyba będę musiał tak zacząć robić. Jak widać - niezdrowe to dla mnie - pryszczycy dostaję. A może tego czerwonego pryszcza uda się wycisnąć? ;-) BTW. Czy vBulletin ma możliwość odfiltrowania wiadomości po nickach?
    hrabia Vader
    zakurzony EOS i szklarnia porośnięta pajęczynami

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów