Ja czekam na narzekania po prezentacji co jest chyba tradycja na tym forum.
Mysle ze mozna juz teraz narzekac za ilosc mpixow, za male zmiany, brak MLU, brak filmow bo D90 ma, za filmy bo nikt nie potrzebuje, za brak detekcji twarzy itd![]()
Tak
Nie
Ja czekam na narzekania po prezentacji co jest chyba tradycja na tym forum.
Mysle ze mozna juz teraz narzekac za ilosc mpixow, za male zmiany, brak MLU, brak filmow bo D90 ma, za filmy bo nikt nie potrzebuje, za brak detekcji twarzy itd![]()
Tak, od 0 do 3 lat![]()
Don't argue with stupid people, because they drag you down to their level and beat you with experience!![]()
sprzęt w Hiszpanii - lokacja nieznana![]()
dwa lata z lustrem, a update'u brak...
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Nie wiem czy było, jeżeli było to przepraszam:
http://www.photographybay.com/2008/0...-muller-photo/
pokazali jeszcze raz starą dobrą piąteczkę, a ludziska pampersy moczą i zawałów dostają...
5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.
Maciek Toliński
Jaka analiza. A to wszystko po to żeby stwierdzić że wygląda jak stary 5D i że to następca. Same odkrycia
Równie dobrze w tej animacji flashowej może być obudowa starego 5D, przecież to do niczego nie zobowiązuje.
Może jeszcze przeanalizujmy wycinek okręgu na dole obudowy, czy pasuje do jakiegoś znanego szkła czy też to coś nowego? Może 35L II?![]()