Noo, to ona siedzi!?
To już prawie jest grecki klimat
Piękny kolor włosów, tylko coś mi fryzura nie pasuje. Ale faceci się nie znają![]()
Noo, to ona siedzi!?
To już prawie jest grecki klimat
Piękny kolor włosów, tylko coś mi fryzura nie pasuje. Ale faceci się nie znają![]()
Po prostu ta szata modelki podobna do togi. Moje słowa miały zabrzmieć pozytywnie.
BTW:
"Orgia (gr. όργιον) - obrzędy ku czci starożytnych bogów, zwłaszcza Dionizosa, połączone z ekstatycznymi śpiewami i tańcami. Praktykowane m.in. w Starożytnej Grecji, Egipcie i Rzymie."
To dopiero za naszych czasów to słowo nabrało pejoratywnego wydźwięku.
No i jest ok. Tylko 58 IMHO zbyt magentowe, zwłaszcza skóra.
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
56 imho very good
btw...ma takiego samego pilota do tv wiec chyba i tv ten samhrhrhrhrhhrhrhrhrhrhhr tez za punkty?
![]()
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
No i jest wyraźnie lepiej.
Chociaż dalej się zastanawiam, co ty jej zrobiłaś z włosami?
bakulik - haha, ulżyło miTrochę się przestraszyłam, bo dziewczyna ma 15 lat i stanowczo nie chciałam żeby to wyglądało niestosownie
![]()
A szata modelki to niestety tylko prześcieradło
Paenka - dziękuję. A z tym pilotem to domyślam się ze chodzi o to zdjęcie Kasi na kanapieNiestety to nie moje mieszkanie i nie mój telewizor, nawet nie pamiętam jak wyglądał
aleks - cieszę sięCo jej zrobiłam z włosami? Długa historia... No cóż, na początku Martyna po prostu umyła głowę i zaczesałyśmy włosy bardzo gładko do tyłu, ponieważ chciałam osiągnąć jak najbardziej prostą fryzurę i wyeksponować twarz bez makijażu. Po drodze był jeszcze pomysł z czekoladą, ale nie udał się do końca
Niestety włosy Martyny mają tendencję do kręcenia się, więc zaraz wszystko się rozwaliło. Później spędziłam bardzo dużo czasu z lokówką robiąc coś na kształt afroWymęczyłam ją porządnie, ale najważniejsze że zdjecia jej się podobają i ma co na gronie pokazać
![]()
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
No tak.. to wiele tłumaczy![]()
56 super, podoba mi się
57 ręka z nikąd nagle wskakuje w kadr, czyli nieładnie ucięte ramię
58 spóbuj wykropować w kwadrat a jak już w tym formacie to kadr w lewo bo wyszło skrajnie centralnie
Pozdrawiam
"nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem"