Nie jest tak źle, co do Tamraca pewnie miałbym podobne uwagi.
Nie jest tak źle, co do Tamraca pewnie miałbym podobne uwagi.
Dostałem dzis lowepro transporter - założyłem na 20Dz gripem podpiąłem 24-70 i na szyje ...... noooooo teraz to mozna pare dobrych godzin trzymac taki cieżar na szyi , nie drapie , szerokosc w odcinku szyjnym 5 cm wiec nie pije w kark - komfort taki jaki sobie wyobrażałem, dodatkowo fajny futerał na 2 CFy na rzepie.
Przetestuje za kilka dni bo kupilem ten pasek specjalnie na wyjazd od Izraela - wiec 10 dni ostrej jazdy i wyjda ew mankamenty.
Na dzis jestem bardzo zadowolony a wbrew pozorom wygoda przy noszeniu aparatu jest bardzo ważna .
Podpis bez buraczanych tekstów i życiowych prawd.
stopień przekombinowania tamraca jest chyba identyczny?
Polecam zainteresowanie się paskami Lowepro, modele Voyager C i S (różnią się tylko szerokością). Solidne wykonanie, przemyślana konstrukcja i atrakcyjna cena to jego niezaprzeczalne atuty. Po wymianie oryginalnego paska na Voyager'a komfort pracy jest bez porównania większy.
EOS + Speedlite
Dzięki za odpowiedź, ale już jakiś czas temu nabyłem tego Matina (profilowany). Jest bardzo wygodny, miękki a przy tym absolutnie nie rzuca się w oczy.
Body, stałki, zoomik
No niestety, żyjemy, gdzie żyjemy i dopóki społeczeństwo ogólnie się nie wzbogaci, to wspomniane kryterium będzie odgrywać dość znaczącą rolę.
Body, stałki, zoomik