Zobacz wyniki ankiety: Czy następca 5D ma szansę pokazać się w Sierpniu/tym roku ?

Głosujących
730. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3929

Wątek: 5D i co dalej... ?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar banan82
    Miasto
    Scotland

Domyślnie

myst - moze masz racje, osobiscie fotografujue raczej statyczne sprawy i jestem ogromnie zachwycony tym co piatka daje, dolaczam sie do klubu zakochanych w tej puszce jesli chodzi o wynik obrazka.
    Pomimo tego AF tak "zepsutego" w tej puszce jest ona i tak dla mnie lepsza niz takie 40D i 50D razem wziete Oczywiscie ciagle mowie o wyniku obrazu jaki daje. Zwazywszy na to ile 5D teraz kosztuje to nie ma nic lepszego w canonie za te pieniadze, z tą legendą
    5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
    Crazy Apple Fanboy
    Ex Linux User

Uzależniony Awatar myst
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez banan82 Zobacz posta
    myst - moze masz racje, osobiscie fotografujue raczej statyczne sprawy i jestem ogromnie zachwycony tym co piatka daje, dolaczam sie do klubu zakochanych w tej puszce jesli chodzi o wynik obrazka.
    Pomimo tego AF tak "zepsutego" w tej puszce jest ona i tak dla mnie lepsza niz takie 40D i 50D razem wziete Oczywiscie ciagle mowie o wyniku obrazu jaki daje. Zwazywszy na to ile 5D teraz kosztuje to nie ma nic lepszego w canonie za te pieniadze, z tą legendą
    Ależ ja się z Tobą w 200% zgadzam - obrazek mnie też powala a DR zaskakuje w zasadzie z dnia na dzień od pół roku non stop
    I tu jest największy ból - idziesz na koncert, stajesz pod sceną i tutaj dylemat : 5d robi ładniejsze fotki, ale 40D ma większą szansę trafić...
    Nienawidzę tego dylematu, który spotyka mnie co chwilę...
    5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.

Maciek Toliński

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów