Pokaż wyniki od 1 do 10 z 161

Wątek: KIT 18-55mm f/3.5-5.6 IS !!! - opinie, przykładowe zdjęcia?

Mieszany widok

Uzależniony Awatar jac+

Domyślnie

Wiem, że moje jest na wierzchu. To tylko kwestia czasu i stracenia nerwów. Właśnie napisałem do nich pismo. Gdyby wystawili ten obiektyw za 1zł i bym go kupił - mogliby się wykpić (rażąca różnica między ceną zakupu, a rynkową). Trzymajcie kciuki!
    Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jac+ Zobacz posta
    Wiem, że moje jest na wierzchu. To tylko kwestia czasu i stracenia nerwów. Właśnie napisałem do nich pismo. Gdyby wystawili ten obiektyw za 1zł i bym go kupił - mogliby się wykpić (rażąca różnica między ceną zakupu, a rynkową). Trzymajcie kciuki!
    Trzymam kciuki. Rozumiem, ze chciales zamowic IS za 150 zl zeby potem zgnebic ich pismami i powyklocac sie. To godne pochwaly. Ale, ze miales nadzieje naprawde kupic partie tych obiektywow w tej cenie to nie rozumiem. One faktycznie kosztuja 150 ale dolarow. Nie ma takich okazji na hardl/erze Canona i nigdy nie bylo. To nie sa telefony komorkowe. Jezeli cos kosztuje o wiele mniej niz powinno, to jest albo oszustwo albo (rzadko) pomylka.

Uprawnienia umieszczania postów