Strona 23 z 28 PierwszyPierwszy ... 132122232425 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 221 do 230 z 276

Wątek: [jaworzno] Cierpię na brak znajomych do rozmów o fotografii przy piwku:(

Domyślnie

aaa zapraszam na zaprzyjaznione forum. niestety jesli ktos nie ma konta, to musi sie rejestrowac aby zobaczyc podfora. grupa SILESIA, wrzucilem tam ze 3-4 propozycje plenerow/imprez na najblizsze 2-3 tygodnie. glownie weekendy. jeszcze raz zapraszam.

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez badi Zobacz posta
    aaa zapraszam na zaprzyjaznione forum. niestety jesli ktos nie ma konta, to musi sie rejestrowac aby zobaczyc podfora. grupa SILESIA, wrzucilem tam ze 3-4 propozycje plenerow/imprez na najblizsze 2-3 tygodnie. glownie weekendy. jeszcze raz zapraszam.
    Badi... ale jakis adres tej strony? Bo chwilowo oddalem szklana kule do serwisu, a nie widze adresu... :P
    (chyba ze gdzies wczesniej jest?)
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Modzel Zobacz posta
    ale jakis adres tej strony?
    takie jest jedno, nikon.org.pl

Uzależniony Awatar RNz
    Miasto
    Chrzanów, Katowice

Domyślnie

takie jest jedno, nikon.org.pl
    Zdrada!

a tak poważnie: może tutaj zapodasz (skopiujesz?), nie będziemy się musieli wszyscy zapisywać, by przeczytać twoje, zapewne godne uwagi, propozycje?
    ... PhotoAnarchist ...
    nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!

Domyślnie

wklejam z SILESII, posty roznych autorow:

" Festyn Lotniczy w Mińsku Mazowieckim

--------------------------------------------------------------------------------

WItajcie!

Rzucam temat do podjęcia.

http://www.23blot.pl/festyn_info.html

Może ktoś z grupy Silesia wybiera się na ten festyn własnym transportem, to z chęcią się przyłączę (oczywiście partycypując w kosztach paliwa). Niestety nie jestem zmotoryzowany, a na tego typu imprezy troszkę ciężko dostać się za pośrednictwem PKP.

POZDRAWIAM!!!

Darek"

"Festyn Lotniczy Muchowiec

--------------------------------------------------------------------------------

23 sierpnia na muchowcu, ma odbyc sie festyn lotniczy. ponoc od 11 do zmroku.

walczymy?"

"Mistrzostwa Śląska Off-Road

Witam w podanym linku mozna znaleźć informacje na temat imprezy,która odbędzie się w Świętochłowicach w dniach 22-23 sierpnia
    http://slaski-offroad.pl/news.php"

"6 wrzesnia ipa chorzow

witalski!

6 wrzesnia w chorzowie ma byc organizowany przez ipa piknik rodzinno-pokazowo-bog-wie-co.

miejsce - skansen chorzowski.

wiecej informacji google -> ipa slask

ktos chetny?"

"Turniej Tenisowy

Witajcie

Fakt faktem, że rzadko się udzielam, ale to z powodu nadmiaru pracy. Ale nieważne.

W nadchodzący weekend na katowickich kortach tenisowych w Szopienicach rozpocznie się Międzynarodowy Turniej Tenisa Kobiet.
    Turniej zaczyna się w niedzielę, 24 sierpnia i również w niedzielę - 31 sierpnia - się zakończy.
    Jest to pierwsza edycja tego turnieju, jednak na tych kortach odbyło się już kilka międzynarodowych spotkań, więc warto.
    Przez pierwsze dni odbędą się gry eliminacyjne, a cały program będzie dostępny na stronie internetowej:
    http://katowiceopen.pl

Gdyby trzeba było więcej szczegółów zapraszam na stronę, którą notabene ja przygotowuję

Pozdrawiam
    Igor

P.S. Gdyby ktoś z grupy się wybierał, będę na turnieju cały tydzień, chętnie poznam kogoś z naszej grupy "

Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

"Festyn Lotniczy Muchowiec
    ------------------------
    23 sierpnia na muchowcu, ma odbyc sie festyn lotniczy. ponoc od 11 do zmroku.

walczymy?"

"Mistrzostwa Śląska Off-Road
    -------------------------

Witam w podanym linku mozna znaleźć informacje na temat imprezy,która odbędzie się w Świętochłowicach w dniach 22-23 sierpnia
    http://slaski-offroad.pl/news.php"
    Ja bym sie na muchowiec wybral.. co wy na to laski?
    Moooooze ten offroad zalicze, chociaz muchowiec bardziej prawdopodobny.

Od siebie dorzuce (co prawda to jeszcze prawie miesiac, ale...)

Puchar Śląska OffRoad w trialu
    13-14 wrzesnia, Jaworzno

www.4x4trial.pl
    www.4x4trial.eu

impreza w sumie miedzynarodowa.. moze byc calkiem fajnie. Ja tam napewno bede, z racji tego, ze mam blizko8) no i mam taki swoj maly wklad w ta impreze...
    jakby ktos chcial akredytacje- pisac.. zobaczymy co da sie zrobic ;]

(to tak, zeby nie bylo ze temat wyszedl poza jaworzno, a my dalej w jaworznickim temacie siedzimy..)
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.

Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cos nam watek upadl... ciekawe gdzie sa ci, ktorzy go zaczynali :>
    Odezwijcie sie!! :P

Uzależniony Awatar RNz
    Miasto
    Chrzanów, Katowice

Domyślnie

Może tak nas tylko podpuszczali?
    ale... trzeba przyznać, że im się udało :-)
    ... PhotoAnarchist ...
    nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

eee, ja tam juz plany poczynilem i na 4x4 z Michalem jestem umowiony :-)

Szopienickie ruiny tez mi pasuja tylko najpierw musze sie uwinac z "wyszarpaniem" od PZU odszkodowania (a z tym troche zachodu niestety jest) za ostatnie gradobicie (auto miałem pod gołym niebem )

poza tym nigdzie juz w najblizszym czasie nie wyjezdzam wiec gdybscie mieli czas na kolejny plener - ja sie zjawie

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

To co z tym pivkiem w Jaworznie ? Mogę wpaść przy okazji wizyty u rodzinki
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Strona 23 z 28 PierwszyPierwszy ... 132122232425 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów