Strona 5 z 37 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 368

Wątek: Identyfikatory, smycze i koszulki - II tura by KrzysK

yaponski
    Guest

Domyślnie

hmmm... w sumie pomysl git. popieram. pracuje jako grafik wiec tez moglbym sie do tego zabrac/przydac/przylozyc/itp. ploter tnacy tez w tyrce sie poniewiera wiec zaplecze techniczne jest

Coś już napisał Awatar Intense
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Jestem pewien, że w każdym mieście znajdzie się ktoś z ploterem. Proponuje założyć nowy wątek, opracować logo/naklejkę i rozesłać po osobach z ploterami. Następnie undergroundowy kolportaż wśród grona forumowiczów ze swojego miasta/okolicy. Na opracowanie logo trzeba by dać kilka dni. Ja chętnie się w to włączę ale dopiero pod koniec tygodnia.

Początki nałogu Awatar Soul_Man
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Pomysł generalnie fajny, ale ja raczej nie skuszę się na naklejkę samochodową - nie zamierzam uświadamiać potencjalnych złodziei, że w bagażniku mogą znaleźć sprzęt fotograficzny... :wink:
    Każdy kilogram obywatela z wyższym wykształceniem szczególnym dobrem narodu!

Pełne uzależnienie Awatar m_o_b_y
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Soul_Man Zobacz posta
    Pomysł generalnie fajny, ale ja raczej nie skuszę się na naklejkę samochodową - nie zamierzam uświadamiać potencjalnych złodziei, że w bagażniku mogą znaleźć sprzęt fotograficzny... :wink:

BINGO !!!
    Pomysł fajny, tyle że do niczego.
    Ja też nie będę informował złodzieja, że w bagażniku może się solidnie obłowić.

Pozdrówka
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

Uzależniony Awatar BuRton
    Miasto
    Czeski Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez m_o_b_y Zobacz posta
    BINGO !!!
    Pomysł fajny, tyle że do niczego.
    Ja też nie będę informował złodzieja, że w bagażniku może się solidnie obłowić.

Pozdrówka
    Chcecie powiedzieć, że tą nalepkę można by było naklejać "tylko" na samochodzie ?

Bzdura ! Pomysł produkcji naklejek popieram :smile: .
    Leica MP, 28/2, 35/1.5, 50/2.2, 75/1.9

Początki nałogu Awatar Soul_Man
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BuRton Zobacz posta
    Chcecie powiedzieć, że tą nalepkę można by było naklejać "tylko" na samochodzie ?

Bzdura ! Pomysł produkcji naklejek popieram :smile: .
    Nakleić można gdzie się tylko podoba, zwróć jednak uwagę, że pomysłodawca naklejek - kilka postów wcześniej - jednoznacznie miał na myśli samochodowe.
    Każdy kilogram obywatela z wyższym wykształceniem szczególnym dobrem narodu!

Uzależniony Awatar BuRton
    Miasto
    Czeski Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Soul_Man Zobacz posta
    Nakleić można gdzie się tylko podoba, zwróć jednak uwagę, że pomysłodawca naklejek - kilka postów wcześniej - jednoznacznie miał na myśli samochodowe.
    Uwagę zwróciłem . Może się nie znam tak dobrze na naklejkach ale jaka różnica w "samochodowych" i takich np. na mebel ? Trochę logiki.
    Leica MP, 28/2, 35/1.5, 50/2.2, 75/1.9

Domyślnie

Prawda - miałem na myśli "na samochód" - ale rzeczywiście byłoby to jednoznaczne ze wskazaniem myszkującym "ja tu mam trochę drogiego sprzętu - chcecie to bierzcie"....

Jednak taką naklejkę można przykleić też i gdzieś indziej...

Btw - trochę prywaty do osób z tonerami tnącymi - można kogoś z wawki prosić na priv?

Coś już napisał Awatar Intense
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Uważam, że to czy naklejka będzie się kojarzyć ze sprzętem foto zależy wyłącznie od projektu. Swój pomysł wrzucę w weekend. Ja miałem na myśli naklejki "wszędzienaklejalne" (folia), w różnym formacie/wielkości.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Intense Zobacz posta
    Uważam, że to czy naklejka będzie się kojarzyć ze sprzętem foto zależy wyłącznie od projektu. Swój pomysł wrzucę w weekend. Ja miałem na myśli naklejki "wszędzienaklejalne" (folia), w różnym formacie/wielkości.
    Hmm a Ty gdzies pracujesz w poligrafii ??;> co tam jeszcze masz ciekawego oprócz plotera ;>

Strona 5 z 37 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów