hmmm... w sumie pomysl git. popieram. pracuje jako grafik wiec tez moglbym sie do tego zabrac/przydac/przylozyc/itp. ploter tnacy tez w tyrce sie poniewiera wiec zaplecze techniczne jest![]()
hmmm... w sumie pomysl git. popieram. pracuje jako grafik wiec tez moglbym sie do tego zabrac/przydac/przylozyc/itp. ploter tnacy tez w tyrce sie poniewiera wiec zaplecze techniczne jest![]()
Jestem pewien, że w każdym mieście znajdzie się ktoś z ploterem. Proponuje założyć nowy wątek, opracować logo/naklejkę i rozesłać po osobach z ploterami. Następnie undergroundowy kolportaż wśród grona forumowiczów ze swojego miasta/okolicy. Na opracowanie logo trzeba by dać kilka dni. Ja chętnie się w to włączę ale dopiero pod koniec tygodnia.
Pomysł generalnie fajny, ale ja raczej nie skuszę się na naklejkę samochodową - nie zamierzam uświadamiać potencjalnych złodziei, że w bagażniku mogą znaleźć sprzęt fotograficzny... :wink:
Każdy kilogram obywatela z wyższym wykształceniem szczególnym dobrem narodu!
Prawda - miałem na myśli "na samochód" - ale rzeczywiście byłoby to jednoznaczne ze wskazaniem myszkującym "ja tu mam trochę drogiego sprzętu - chcecie to bierzcie"....
Jednak taką naklejkę można przykleić też i gdzieś indziej...
Btw - trochę prywaty do osób z tonerami tnącymi - można kogoś z wawki prosić na priv?![]()
Uważam, że to czy naklejka będzie się kojarzyć ze sprzętem foto zależy wyłącznie od projektu. Swój pomysł wrzucę w weekend. Ja miałem na myśli naklejki "wszędzienaklejalne"(folia), w różnym formacie/wielkości.