Pokaż wyniki od 21 do 30 z 49

Wątek: 5D i pomiar światła

Widok wątkowy

Uzależniony

Domyślnie

Z moich subiektywnych, neutralnych obserwacji.
    Widzielismy jak Waldek zaczal swoja pasje z fotografia (ja to sledzilem :wink, poswieca temu mnostwo czasu i ma swoje spojrzenie na to jak jej sie uczyc - jest ono moze troche inne, moze niewlaciwe
    Popelnia z pewnoscia wiele bledow i czasem idzie pod prad moze tez niepotrzebnie. Nie sadze ze Waldek nie przeczytal instrukcji - jestem pewien ze wiele razy - lecz czasem mozna znac instrukcje ale nie do konca ja stosowac, rozumiec - potrzeba troche praktyki/cwiczen chyba rowniez.
    Kilka fotek ktore na CB pokazal bylo calkiem dobrych - wiec jego sposob nie jest wcale taki najgorszy :-)
    A to ze ma sprzet za iles tam tys. pln-ow to w sumie jego sprawa, ma ochote wydawac, ma kase - nie widze problemu - jego wola.
    Gdyby mial powiedzmy tylko 350D i kit-a to moglby wowczas zadawac takie pytania i miec watpliwosci - chyba nie - to nie ma znaczenia jaki ma sprzet. Tak wiec nie bierzmy pod uwage kto jaki ma sprzet i nie "zabraniajmy" zadawac pytania proste, moze dla kogos zbyt proste, komus kto ma np. DS-a i stajnie "L"-ek :-)
    Takie jest moja skromna opinia w tym temacie.
    Ostatnio edytowane przez marekk_ok ; 15-08-2008 o 22:18
    40D|BG-E2N|70-200/2.8 IS L|24-105/4L IS|17-55/2.8 IS |85/1.8|50/1.4|430EX|580EX II|Sherpa 600R

Uprawnienia umieszczania postów