Z moich subiektywnych, neutralnych obserwacji.
Widzielismy jak Waldek zaczal swoja pasje z fotografia (ja to sledzilem :wink, poswieca temu mnostwo czasu i ma swoje spojrzenie na to jak jej sie uczyc - jest ono moze troche inne, moze niewlaciwe
Popelnia z pewnoscia wiele bledow i czasem idzie pod prad moze tez niepotrzebnie. Nie sadze ze Waldek nie przeczytal instrukcji - jestem pewien ze wiele razy - lecz czasem mozna znac instrukcje ale nie do konca ja stosowac, rozumiec - potrzeba troche praktyki/cwiczen chyba rowniez.
Kilka fotek ktore na CB pokazal bylo calkiem dobrych - wiec jego sposob nie jest wcale taki najgorszy :-)
A to ze ma sprzet za iles tam tys. pln-ow to w sumie jego sprawa, ma ochote wydawac, ma kase - nie widze problemu - jego wola.
Gdyby mial powiedzmy tylko 350D i kit-a to moglby wowczas zadawac takie pytania i miec watpliwosci- chyba nie - to nie ma znaczenia jaki ma sprzet. Tak wiec nie bierzmy pod uwage kto jaki ma sprzet i nie "zabraniajmy" zadawac pytania proste, moze dla kogos zbyt proste, komus kto ma np. DS-a i stajnie "L"-ek :-)
Takie jest moja skromna opinia w tym temacie.