Strona 4 z 37 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 368

Wątek: Identyfikatory, smycze i koszulki - II tura by KrzysK

Uzależniony Awatar gunia1990
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

a ja wciąz czekam na damską rozmiarówkę...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gunia1990 Zobacz posta
    a ja wciąz czekam na damską rozmiarówkę...
    Witajcie!
    Poniżej zamieszczam link do damskiej rozmiarówki. Proszę moda o przeniesienie linka do postu pierwszego.
    http://www.wrzuta.pl/obraz/zmcitxOLuR/
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    No chyba nie. Masz do wyboru:
    - list polecony priorytet
    - list polecony priorytet potwierdzenie odbioru (drożej)
    - paczka priorytet
    - paczka priorytet potwierdzenie odbioru (drożej)

Pytanie do organizatora całej akcji o kontekst tego potwierdzenia odbioru i czemu ewentualni chętni mieliby dopłacać za udogodnienie widoczne tylko dla wysyłającego?
    Dodałem za potwierdzeniem odbioru tylko z powodu zaistnienia i próśb o taką opcję w pierwszej turze. Ale oczywiście nikogo nie zmuszam, bo nie jest mi to do niczego potrzebne. Dlatego dałem wybór.
    polecony priorytet - bo trzeba potwierdzić odbiór i jest szybko dostarczany. W przypadku zaginięcia lub niedostarczenia przesyłki jedyną możliwością sprawdzenia czy i w ogóle dotarł jest reklamacja przesyłki
    polecony protytet za potwierdzeniem odbioru - do mnie wraca karteczka z podpisem adresata i jest to dla mnie znak, że dotarło.

Ceny przesyłek za: (priorytetowa, gabaryt b, od1-2 kg)
    http://www.cennik.poczta.lublin.pl/i...e/k_paczka.php

A mam pozbierane zamówienia od:
    yaponski,Malin,Elgi,Soul_Man,diabelek275, pkalamajski,t00mcio," -MM-, Meggy,endrju,Anteks,Schuvi,Artur100 i Ewy Talarczyk.

Viteza proszę o przesłanie formularza, bo pieniądze otrzymałem.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Proszę także w miarę możliwości poinformować znajomych o zbiórce, bo coraz częściej pojawiają się pytania o termin zakończenia tury a jak sami widzicie jest znaczna rozbieżność między ilością osób, które zadeklarowały chęć zakupu a przesłanymi zamówieniami.

Jeżeli powodem rezygnacji są ceny jakie zamieściłem to proszę zainteresowanych o otwarte wyrażenie tego na forum, bo ja mam takie ceny jakie widzicie, ale nie upieram się przy organizowaniu zbiórki przeze mnie. Może zająć się także tym kto inny. Zaoszczędzimy czas i pieniądze. A ja oszczędzę sobie dodatkowej bezoowocej pracy.
    Wasze pieniądze nie zginą i jeżeli nic z tego nie wyjdzie to odeślę je na to konto z którego je otrzymałem.
    Ostatnio edytowane przez KrzysK ; 14-08-2008 o 19:41 Powód: Automerged Doublepost

Uzależniony Awatar gunia1990
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

jest jakis limit koszulek na 1 paczkę? jak ja zamawiam 3 polo + t-shirt to już 2 paczki czy jak?

Bywalec Awatar Elgi
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Ja myślę, że nie ma co rezygnować i oddawać pieniążki. Ja mogę poczekać, przecież to nie piekarnia. Pieniążki też nie są duże, nawet jak wszyscy wpłacą to „KrzysK” za tą sumę nie ucieknie do RPA Reszta ludzików, która deklarowała się na gadżety może jest na urlopach, wakacjach itp... .
    Trochę się poczeka to będzie większa frajda z otrzymania paczuszki. Po wakacjach można wysłać zapytanie do userów, którzy nie potwierdzili zamówień.
    Trzymajmy kciuki, żeby wszyscy byli odpowiedzialni za to co robią i piszą.
    Pozdrawiam

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KrzysK Zobacz posta
    Viteza proszę o przesłanie formularza, bo pieniądze otrzymałem.
    Leżał tydzień w skrzynce nadawczej . Outlook już przekonfigurowany na wyślij/odbierz przy zamknięciu.

Co do chętnych to ja przy nieco mniejszej zbiórce (ok 80 osób) na piloty do aparatów jak już były gotowe to zaspamowałem privami. Niestety limit max 5 osób i przez to robota z copypaste dość upierdliwa.

Coś już napisał Awatar marek_k
    Miasto
    Olkusz

Domyślnie

Myślę, że z powodu wakacji warto poczekać do września i przypomnieć wszystkim i powinno ruszyć
    30D, 24-105L 17-85 IS USM, 50/1.8, 70-200/4L, 580EX II,
    Manfrotto 055XproB+488RC2

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Tak jak napisal marek_k... ja wlasnie wrocilem z urlopu i dopiero dzisiaj zrobilem przelew i wyslalem formularz. Pewnie nie jestem jedyny...
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Domyślnie

Ja mam pytanko o naklejki na samochód
    Przyznam - do tej pory widziałem "typowe" zawody/hobby na tyłach aut (nurkowanie, konie, macosy itd) - więc może zrobić i naklejki "foto"

Coś już napisał Awatar marek_k
    Miasto
    Olkusz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gaidin Zobacz posta
    Ja mam pytanko o naklejki na samochód
    Przyznam - do tej pory widziałem "typowe" zawody/hobby na tyłach aut (nurkowanie, konie, macosy itd) - więc może zrobić i naklejki "foto"
    No w sumie... to fajny pomysł
    mam w pracy ploter tnący w folii, mógłbym hobbystycznie perę taki wyciąć, trochę doświadczenia w grafice też jest - tylko pytanie - co by tam miało być? body + jakiś obiektyw? spróbuję coś wymyślić w wolnej chwili i zrobię nowy wątek
    pozrd, marek
    30D, 24-105L 17-85 IS USM, 50/1.8, 70-200/4L, 580EX II,
    Manfrotto 055XproB+488RC2

Coś już napisał Awatar Intense
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

^^ Również mogę pomóc, dysponuję ploterem tnącym.

Strona 4 z 37 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów