Nie tylko do miecza
Nie tylko do miecza
Ostatnio edytowane przez ripek ; 06-08-2008 o 12:41
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Panowie myślę, że trochę zeszliście z tematu wątku bo miał być kicz a jest gitTwoje zdjęcia Marcin są zajebiaszcze i nie powinny mieszać się z tym kiczem, który jest tu pokazywany...
Pozdrawiam
Canon EOS 40D|| 5D MK2 || 17-55 2.8 IS || 50 1.4 ||70-200 4L|| 430EX
Takie zdjęcia zachęcają mnie do focenia. Mogę być lepszy od innych:-)Zamieszczone przez ;486199
i opis usług jak np:
Fotografia plenerowa - Dobrze realizowana fotografia plenerowa, to praktycznie fotografia studyjna, tylko w trudniejszych warunkach
Fotografia studyjna - W wypadku sesji ślubnej prosimy Państwa o zarezerwowanie sobie minimum 1 godziny wolnego czasu; Im mniejszy pośpiech, tym zdjęcia lepsze
tu oryginałhttp://www.luxcamera.com/xhtml/cennik.html
opis do zdjec z 2004 roku wiec chyba wymarli smiercia naturalną a strona lezy bo sponsorzy płacą![]()
I JUST LOVE TO PUSH THE BUTTON AND HEAR THE CAMERA SNAP | ruler of the world
szukajka
Witam szanowne grono... moim zdaniem wątek wygrywa pan maciej...
"...Urodziłem się... minęło osiem długich lat nim wziąłem do ręki aparat... lecz pozostaje on w tych rękach do dziś – już prawie 20 lat...
...Kreatywność. Zaczyna się, gdy do fotografowania nie potrzeba aparatu - patrzysz na świat i widzisz dookoła światło, kompozycje, barwę...
itd, to cytaty ze strony
(www.tolinski.com)
a teraz mistrzowskie szoty...
a ludzie płacą...
servus
ciekawe czy ktoś z forumowiczów znalazł tu swoje zdjęcia![]()
No chyba właśnie te zdjęcia zostały pokazane - żeby była jasność, kolega Toliński to nie ja.