Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Brytyjczycy mają kłopoty ze swymi kamerami foto

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie

Ja też nie czytam instrukcji obsługi urządzeń RTV/AGD itp. Po prostu ich nie rozumiem. I wcale sie tego nie wstydzę. Gdybym to robił (czytał instrukcje, nie wstydził się), lodówka, pralka, TV i DVD stałyby w moim mieszkaniu do dziś nieużywane. Z instrukcjami jest tak, że oczywistości opisywane są na kilku stronach, a sprawy naprawdę trudne zbywane są lakonicznymi informacjami. Jedyna instrukcja, którą studiuję, to ta, i tu bez kokieterii, od 40D. Ale robię to pod presją tego, co piszą użytkownicy niniejszego forum

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez basala Zobacz posta
    Jedyna instrukcja, którą studiuję, to ta, i tu bez kokieterii, od 40D. Ale robię to pod presją tego, co piszą użytkownicy niniejszego forum
    I dobrze bo niedługo zaczniemy banować za pytania "Problem z 40D - tylko 6 zdjęć w buforze/nie ma iso 100" .

Uzależniony

Domyślnie

Brytole nie tylko nie kumają instrukcji obsługi wielu urządzeń codziennego użytku, ale tez mają problem z przyswojeniem sobie wiedzy w kilku innych dziedzinach życia. Chyba idą w kierunku przeciętnego Amerykanina.:grin: W sumie to nie wiem, co oni robią tak na co dzień (oj trudno było ustalić czy łącznie, czy osobno). Zmywaki, budowy i stanowiska w Tesco opanowali Polacy, branżę IT Hindusi, to co pozostało autochtonom? Już wiem! Premiership!

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    I dobrze bo niedługo zaczniemy banować za pytania "Problem z 40D - tylko 6 zdjęć w buforze/nie ma iso 100" .
    No właśnie... Co zrobić, żeby mój aparat robił zdjęcia zgodne z ISO 9001?:

Uprawnienia umieszczania postów