Zamieszczone przez Quadrifoglio Z ciekawości - jaka obecnie produkowana cyfrowa lustrzanka ma największy wizjer/pole obrazowania ? Obstawiałbym Hasselblada lub Mamiya'ę...
Fotograf platoniczny
Zamieszczone przez HuleLam Obstawiałbym Hasselblada lub Mamiya'ę... MAŁOOBRAZKOWYCH. Wiesz, czy tylko udajesz mądrego ?
Zamieszczone przez Quadrifoglio MAŁOOBRAZKOWYCH. Wiesz, czy tylko udajesz mądrego ? Jeśli cyfrowych 35mm, to masz do wyboru całe 4 modele EDIT:... and the winner is Canon 1Ds mk.III (powiększenie 0.75X przy polu krycia 100%)
Ostatnio edytowane przez HuleLam ; 03-08-2008 o 22:26
Zamieszczone przez HuleLam Jeśli cyfrowych 35mm, to masz do wyboru całe 4 modele A gdzie było napisane że 35mm? Ja też obstawiałbym jakiś MF, np. taki. Niestety większych formatów chyba nie robią w wersji all-in-one (pomijając, że raczej nie jako lustrzanki )
Ostatnio edytowane przez muflon ; 03-08-2008 o 22:34
zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com
Zamieszczone przez muflon A gdzie było napisane że 35mm? Założyłem, że z małoobrazkowych cyfrowych te 35mm będą miały największe wizjery... czy się myliłem?
Zamieszczone przez Quadrifoglio MAŁOOBRAZKOWYCH. a bylo gdzies napisane ze chodzi o maly obrazek : ?: Zamieszczone przez HuleLam Jeśli cyfrowych 35mm, to masz do wyboru całe 4 modele czyli body Nikona, Pentaxa, Samsunga, Olympusa, Fuji itp. nie zaliczaja sie cyfrowych luster :wink:
Zamieszczone przez HuleLam Jeśli cyfrowych 35mm, to masz do wyboru całe 4 modele EDIT:... and the winner is Canon 1Ds mk.III (powiększenie 0.75X przy polu krycia 100%) Dzięki.
Zasady na forum