Pokaż wyniki od 21 do 30 z 70

Wątek: canon 50 1.4 vs 25-105 4.0 L - test domowy

Widok wątkowy

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zanussi Zobacz posta
    to i tak chyba masz lepiej niż ja ;-)
    wycinek z 100% 50/1,4 @ 2,0, 1/125 , Iso 1000, Eos 5D +0,33 EV nie ostrzone a pomieszczenie nie było najjaśniesze
    Zanussi - sorry - troche OT - dosc duze szumy tutaj wyszly i z 5D? - jestem zaskoczony.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Jedrula Zobacz posta
    marek - każde zdjęcie masz podpisane - na stronie nr 2 ostatni crop z 4 pokazanych został zrobiony 24-105 L (4.0)
    Rozumiem, tylko link do tej fotki nie dziala - nie pokazuje sie fotka - a moze to u mnie cos nie tak?
    Cytat Zamieszczone przez Jedrula Zobacz posta
    cwaniaczki z Canona...po co zrobić wybitny optycznie w całym zakresie ogniskowej 24-105 2.8 IS ostry od największej dziury, skoro można zrobić w tym temacie kilka szkiełek - niech ludzie kupują!

i do tego nie trzymać jakości i powtarzalności wszystkich produktów...

NIKON też tak ma?
    Tez sie kiedys nad tym zastanawialem :-)
    Ale to chyba jak kazda firma musi dbac o swoj profit.
    Cytat Zamieszczone przez m_o_b_y Zobacz posta
    Mam obydwa i widzę sens posiadania obydwóch.
    Cały ten wątek jest pozbawiony sensu.
    Pozdrówka
    Moby - pozwol ze sie nie zgodze iz ten watek jest bez sensu.
    Jest watpliwosc, sa pytania, jest analiza, proba zrozumienia, podzielenia sie doswiadczeniem, praktyka.
    Moze Ty znasz na to odpowiedzi i dla Ciebie to jest bez sensu - bazujac na swoim doswiadczeniu, wiedzy - ale dla innych moze to byc nadal pytanie.
    Ja bym na przyklad chcial poznac przed ew. zakupem 50-tki na co ja stac i czego moge sie spodziewac oraz jak ona sie ew. wpisuje w cala moja pozostala szklarnie - moje potrzeby.
    Ostatnio edytowane przez marekk_ok ; 31-07-2008 o 23:36 Powód: Automerged Doublepost
    40D|BG-E2N|70-200/2.8 IS L|24-105/4L IS|17-55/2.8 IS |85/1.8|50/1.4|430EX|580EX II|Sherpa 600R

Uprawnienia umieszczania postów