"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
mozliwe ze bede na czas bo odezwal sie jeszcze kumpel z nikonem - jesli sie zdecyduje to podjade po niego na Jet'a i razem dojedziemy pod cementownie :-)
gdybym jednak byl wczesniej to pewnie ruszymy w "teren" ale bedziemy sie krecic w blizszej okolicy "parkingu" :-) .. jak cos to jestem stale pod telefonem :-)
co to za cisza po zlociemam nadzieje ze nikt z was nie spadl schodzac z tych silosow :wink:
![]()
Ja zyje. Dzisiaj wieczorem cos pokaze
PS
Ajk najlepiej zeskanowac zdjecia z analoga? Jakis konkretny skaner? Moze ktos ma takowy i chcialby mi pomoc, jak je juz wywolam? :P
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
ja na szybko przejrzalem wczoraj fotki ale jakos tak bez rewelacji ;-)
pierwszy plener siadl chyba bardziej ale zobacze jeszcze co sie da z tego wyciagnac :-) .. jak sie wyrobie to w niedziele cos zamieszcze :-)
ps. jak tam wyniki zabawy z 24-105 :-)![]()