Pokaż wyniki od 1 do 10 z 347

Wątek: Uwaga Złodzieje !!!

Mieszany widok

Uzależniony Awatar tom517

Domyślnie

jakby jeszcze udalo sie im zrobic zdjecie, tak mi przyszlo do glowy ze w razie zagrozenia uwiecznic bandziorow i jakos szybko wyjac karte (w razie utraty sprzetu), tylko kto na to znajdzie czas. W sumie fajnie ze w takich sytuacjach jestes w stanie "walczyc o swoje"

Coś już napisał Awatar toras
    Miasto
    Zduny k.Krotoszyna, Oleśnica

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tom517 Zobacz posta
    jakby jeszcze udalo sie im zrobic zdjecie, tak mi przyszlo do glowy ze w razie zagrozenia uwiecznic bandziorow i jakos szybko wyjac karte (w razie utraty sprzetu), tylko kto na to znajdzie czas. W sumie fajnie ze w takich sytuacjach jestes w stanie "walczyc o swoje"
    Zaręczam cię, że w takich sytuacjach to już działają instynkty i wszystko dzieje się zbyt szybko.. Co do zdjęcia to dobry pomysł, ale akurat miałem zapięty szeroki kąt plus manual ustawiony na jaśniejsze światło (robiłem coś "do góry"). No ale trochę żałują że nie przełączyłem się na "zielone" i nie waliłem w ciemno ile popadnie;-)

A właśnie tak a propos to chyba sprzęt poleci do serwisu, bo coś stało się ze spustem. Ostrzy od razu, ale drugie dociśniecie różnie reaguje. Czasem trzeba poczekać z 4 sekundy aż nastąpi klapnięcie, chyba że się porusza palcem... A spust na gripie działa bez zarzutu.
    Arek 'Toras' Torski
    www.torski.pl
    gg: 618250, 30d + 300v + 600d + 24-105 L f4.0

Uprawnienia umieszczania postów