Użytkowniku "Ewa-Olsztyn" a czemu popełniłaś błąd kupując 400D? Co nie umiałaś zrobić tym zdjęcia? Jakoś w to nie wierzę.
Pozdrawiam
Sylwek
Użytkowniku "Ewa-Olsztyn" a czemu popełniłaś błąd kupując 400D? Co nie umiałaś zrobić tym zdjęcia? Jakoś w to nie wierzę.
Pozdrawiam
Sylwek
|5D Mark I| |50D+BG-E2N| |400D+BG-E3| |Sigma 10-20mm f/4-5,6 EX DC HSM| |Canon EF 28mm f/1.8| |Canon EF 85mm f/1.8|
|Canon EF 70-200mm f/4 L USM| |Canon Speedlite 430 EX II|Knight TR-332 E-TTL Trigger
Bo pewien Znający-Się-Fotograf mi go polecił, uważając - zapewne słusznie - że to i tak za dużo, jak na moje możliwości. A był to czas, kiedy nie miałam żadnego pojęcia o fotografii, przez pół roku pstrykałam nim radośnie jotpegi w średniej wielkości "na zielonym". Potem zastanowiło mnie rozmyte tło na niektórych zdjęciach oglądanych w necie, dowiedziałam się co to GO, co przysłona, skombinowałam sobie instrukcję po polsku i... poooszło!
Umiałam - na zielonym i na "kwiatku"Co nie umiałaś zrobić tym zdjęcia? Jakoś w to nie wierzę.]
Pozdrawiam
Sylwek
Bardzo ślicznie wychodziło
Kolega "ewa_olsztyn"???
A chodziło mi raczej o to, że cena 400D - jako nowinki - spadła o 1/3 zanim nauczyłam się obsługi wszystkich jego trybów...
Podobnie może być z 450D.
Ostatnio edytowane przez ewa_olsztyn ; 29-07-2008 o 13:50
Również cena 40D spadła i to znacznie!!! wszystko tanieje dziś warto kupić 40D bo jest w miare tanie choćNikon D200 jest w cenie 40D i w dodatku uszczelniony. Decyzja w dniu dzisiejszym jest trudna. Ja jak brałem 400D był na tyle duzym wydatkiem, ze o 40D mogłem tylko westchnąć. Dziś wybrałem szkło nie body z czego jestem dumny ale i tak wielu powiem, że glupio zrobiłem .Ja postanowiłem jesli zmieniać 400D to na Full Frame.
|5D Mark I| |50D+BG-E2N| |400D+BG-E3| |Sigma 10-20mm f/4-5,6 EX DC HSM| |Canon EF 28mm f/1.8| |Canon EF 85mm f/1.8|
|Canon EF 70-200mm f/4 L USM| |Canon Speedlite 430 EX II|Knight TR-332 E-TTL Trigger