ja często podpieram sie lampą, jak dla mnie szkło jest ok, w tym przypadku kościółek trochę ciemny, prosto z rawa, bez specjalnych obróbek.. źródło źródło źródło stałką tak się nie pobawisz:-) źródło źródło
Ostatnio edytowane przez heniek ; 28-07-2008 o 20:37
Heniek
Zamieszczone przez heniek ja często podpieram sie lampą, jak dla mnie szkło jest ok, w tym przypadku kościółek trochę ciemny, prosto z rawa, bez specjalnych obróbek.. źródło [imghttp://img374.imageshack.us/img374/9558/img4382nk0.jpg[/img] stałką tak się nie pobawisz:-) Ciemny ??? chyba ateista jestes... Co do rozogniskowania to wg mnie pierwszy trick na zumie ktorego powinno sie unikac... Co do tandemu to 5d i 50L dla mnie najlepsze.
R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max
Trampek dawno nie "rozmawialiśmy"! ciemny, jak na f4 to ciemny, było ok jak się trochę słońce się pokazało,
Zamieszczone przez heniek Trampek dawno nie "rozmawialiśmy"! ciemny, jak na f4 to ciemny, było ok jak się trochę słońce się pokazało, heniek, przyjedź do Dziećmorowic, to zobaczysz co to znaczy ciemny kościół. Ten Twój przynajmniej ma okna.
Zamieszczone przez heniek stałką tak się nie pobawisz:-) A niby dlaczego nie? Zapomniałeś że zamiast przód-tył można jeszcze kręcić aparatem w inne strony z drugą kurtyną zamrażając pierwszy plan lampą - daje fajne efekty jeśli w tle są źródła światła.
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Zasady na forum