Strona 33 z 103 PierwszyPierwszy ... 2331323334354383 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 321 do 330 z 1029

Wątek: Kicz Project - zdjęcia ślubne

Początki nałogu
    Miasto
    Jelenia Góra/Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez josif Zobacz posta
    akurat jeśli chodzi o te lampy to kilka razy byłem na kotlecie z kamerzystą, który rozstawiał podobne ustrojstwo i powiem że ułatwiał mi życie
    tyle że panowie z którymi bywam na kotletach mają to spięte na piloty i nie palą lamp przez całe wesele a jedynie wówczas gdy kręcą
    [OT]
    Dokładnie. Halogeny włączane przez kamerzystów sporo pomagają na zabawie jak i w kościele. Czasem, jak kamera nie kręci, a ja focę, to proszę lub sam włączam ichne dodatkowe światło.
    [EOT]
    Jednak taka konstrukcja świetlna jw porobi chyba więcej blików i zniszczy kontrasty podczas focenia/kręcenia pod światło. A może i to się sprawdza Ciekawy jestem efektów...

BTW, taki pomysł mnie naszedł, może pokażemy nasze kwiatki? Założę się, że każdy ma coś ciekawego na dysku, jeszcze nie skasowane sugeruję zarejestrowanie się jako nowy user, aby być anonimowym i nie robić sobie antyreklamy

Albo w drugą stronę - topic z naszymi najlepszymi (wdłg naszej opinii?) ślubniakami?

Początki nałogu Awatar woyd
    Miasto
    Dębno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chyrus Zobacz posta
    [OT]

BTW, taki pomysł mnie naszedł, może pokażemy nasze kwiatki? Założę się, że każdy ma coś ciekawego na dysku, jeszcze nie skasowane sugeruję zarejestrowanie się jako nowy user, aby być anonimowym i nie robić sobie antyreklamy

Albo w drugą stronę - topic z naszymi najlepszymi (wdłg naszej opinii?) ślubniakami?
    Głupio się przyznać, ale szczerze mówiąc śledzę pilnie ten wątek w nadziei, że nie znajdę tu swoich zdjęć Nie ukrywam - jestem na początku drogi - to jest mój drugi sezon, a pierwszy tak dość intensywny. Wiem, że wielu do pięt nie dorastam, ale mam nadzieję, że wszystko przede mną.

Mam pytanie z innej beczki - nie macie stresa na plenerach ?? Łapie się ostatnio na tym, że gdy mi coś nie idzie - nie mogę zapanować nad światłem, przepałami w silnym słońcu, albo rozprasza mnie czy młodych ktoś - zaraz się denerwuje i mam pustkę w głowie... Ma ktoś czasem tak ???

A tu coś zabawnego z jednego z ostatnich ślubów: ekipa ze spływu kajakowego zobaczyła nas i tłumnie przybyła złożyć życzenia młodym

Canon 5DmII + 40D + 24-70 f2.8 L + 17-40 L + 85 f1.2 L + 35mm f1.4 L + 70-200 f2.8 L + Tamron 28-75 + EF 50 f/1,4 II || Canon 580EX II + studyjne błyskotki 3000W || Blog || digart

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

sympatycznie
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Domyślnie

jacież pi........... niesamowite, mnie się cały czas wydaje, że jeszcze lata świetlne miną zanim zrobię dobre zdjęcie a tu takie kwiatki, kurna może człowiek za bardzo krytyczny wobec siebie?
    "kto nie był buntownikiem za młodu, ten umrze świnią na starość..."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woyd Zobacz posta
    To jest pewnie na specjalne zamówienie Nationala zrobione

Bezczelność ludzka nie zna granic...
    piszcie sobie co chcecie ale zobaczyłam zdjęcia i opis i to sie trzyma kupy...facet ma po prostu niezwykłe poczucie humoru i gdybym miała nadmiar kasy to zaraz obok głównego fotografa poszukałabym takiej osoby, która pokaże drugą stronę tego "nadmuchanego" spektaklu jakim jest ślub i wesel...podejrzewam, że jest baaardzo dużo osób, które posiadają na tyle dystansu do siebie i na tyle humoru, że od razu decydują się na takiego fotografa....

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Niestety ilosc polecen, ktore sa na tym portalu liczone, nie potwierdzaja Twoich podejrzen

Domyślnie

a to tylko przez ten serwis zdobywa sie zlecenia?

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Nie ale gdybys miala racje to gosc cieszyl by sie przynajmniej minimalnym zainteresowaniem - statystyka, slyszalas kiedys o czyms takim?

Ludzie przed slubem sa jeszcze raczej w romantycznych nastrojach i szukaja "romantycznych" zdjec, nie "smiesznych" czy groteskowych. Za takie pieniadze i z takimi efektami ten gosc nie ma najmniejszej szansy na sukces - no ale jakiegos dziwaka moze trafi raz do roku...
    Ostatnio edytowane przez wojkij ; 23-07-2008 o 13:04

Coś już napisał Awatar wuqa
    Miasto
    Chelm

Domyślnie

Tutaj są niezwykle ciekawe np. to: http://studiokolbi.pl/index.php?opti...&limitstart=27

Początki nałogu

Domyślnie

dział kolaże polecam na tej stronie,jazda

Strona 33 z 103 PierwszyPierwszy ... 2331323334354383 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów