Gwozdzt - sprawdzony i ze stałego źródła
Mam znajomego który w stanach ma firmę (firemkę) przeprowadzkową, i już parokrotnie złowił & odkupił ciekawe obiektywy (nie raz i nie dwa trafia na jakieś stare eosy poupychane po kartonach, i proponuje ich przejęcie za kosmetyczny rabat od swojej usługiSam nabył już w ten sposób 2 L_ki..
)
Nie oczekuję zwrotu w żadnym czasie. To szkło do analogowej amatorki, więc chodzi wyłącznie o satysfakcję. Pytanie, czy jest sens się w nie pakować? Miałoby uzupełnić 50mm 1.8 (docelowo 1.4) i prawdop. ultrazoom Tamrona 28-300 ze stabilizacją.nie wiem jakiej stopy zwrotu oczekujesz i w jakim czasie
Po kaprys i parszywe doświadczeniaPo co Ci jasne szkło do plenerów...?A na poważniej - od 2 lat każde poważniejsze terenowe focenie (mówię o dłuższych wyjazdówkach) kończy mi się granitowymi chmurami. Klątwa taka.. Chciałbym mieć jakiś komfort, a nie dołować się mroczkami w finale.
Poza tym coraz odważniej bawię się portretami.. nie wiem jak to szkło ma się do nich, ale może byłoby uzupełnieniem 50ki?
I OCZYWIŚCIE I NIEUSTAJĄCO "opinie użytkowników bardzo mile widziane..."!!!![]()