Strona 12 z 28 PierwszyPierwszy ... 2101112131422 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 276

Wątek: [jaworzno] Cierpię na brak znajomych do rozmów o fotografii przy piwku:(

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Ja proponuje zrobic liste, wzorem z forum paintballowego..

1. OsMax
    2. Modzel
    3. canens
    4. ... ?

No ludzie.. jak jutro wstane i o godzinie 8.00 nie bedzie wiecej osob to z gory mowie- oleje cala sprawe..
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez nomad_fh Zobacz posta
    O witam krajan
    Co do cementowni, zależy ile będzie osób, bo przy większej ilości to pewne jak 2x2, że będą się czepiać. Dość często tam bywałem, organizowałem oficjalny (tzn z wszelkimi papierami) plener pl.rec.foto... więc miejsce znam
    Warto podejść (jeśli nieoficjalnie, ale przy ilości osób większej niż 3-4) do strażnika i się pokazać. On będzie spokojny, a i wy macie spokojnie czas na robienie zdjęć.
    Przy oficjalnym plenerze musieliśmy mieć wykupione ubezpieczenie NW + imienna lista uczestników i krótkie przeszkolenie BHP

Niedaleko cementowni (jakieś 50 - 100 m) są ruiny komina dawnej elektociepłowni (chyba) - też dość klimatyczne miejsce. Pozatym fabryka Fakro (obok Fashion house) - choć malarze (Paintball) oraz młodociane grupy asg dośc mocno już ją zmienili
    Masz "troszke" nieaktualne dane
    Od 1 stycznia tego roku nie ma tam zadnego straznika, ani nikogo innego, pozatym to NW to na maxa pojechane jest.. tak sie sklada, ze dobre kilka razy w zeszlym roku i w tym byly tam organizowane gry paintballowe, mielismy wszystko oficjalnie zalatwione z syndykiem, i zadnego ubezpieczenia nie wymagal.. przed wejsciem poprostu kazdy podpisal oswiadczenie, ze wchodzi na wlasne ryzyko i tyle Dodam jeszce, ze byly to naprawde duze imprezy, od kilkudziesieciu do prawie 160 ludzi szalejacych po calym terenie, a nie kilku kolesi z aparatami..
    Ten komin nie bardzo kojarze.. chyba ci sie z innym miejscem pomerdalo troche
    A co do fakro- w sobote gra tam ASG, w niedziele paintball.. ewentualnie mozna sprobowac chlopaka z ASG troche zdjec porobic kiedys..
    Ostatnio edytowane przez Modzel ; 11-07-2008 o 22:44 Powód: Automerged Doublepost
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Bywalec Awatar OsMax
    Miasto
    śląsk

Domyślnie

No mnie tez sie odechcialo ...
    Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.

Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

OsMax szkoda ze nikomu wiecej sie nie chce ruszyc poza nami.. :/ mysle ze sie nie obrazisz jak napisze, ze przy takim zainteresowaniu to ja olewam cale umawianie sie na cokolwiek..
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.

Bywalec Awatar OsMax
    Miasto
    śląsk

Domyślnie

Jasne, nie ma sensu ide kimac
    Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

a ja Wam przez caly weekend plenerku zazdroscilem

w przyszla sobote o 9.30 bede pod Jet'em.. mam nadzieje ze sie ktos zjawi ;-)

Domyślnie

przeczytalem 2 ostatnie strony i troche sie gubie.

- kiedy impreza?
    - gdzie zbiorka + gdzie chcecie jechac?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez badi Zobacz posta
    przeczytalem 2 ostatnie strony i troche sie gubie.

- kiedy impreza?
    - gdzie zbiorka + gdzie chcecie jechac?
    impreza w sobote. zbiorka o 9.30 na stacji Jet (na "poczatku" Jaworzna przy os. Stalym )

w planie to co w poscie Modzel'a - http://canon-board.info/showpost.php...5&postcount=39 :-)

Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Dorzuce jeszcze jedna propozycje na sobote- wieczorem, albo w nocy jakos kolo godziny 23 ma byc pokaz sztucznych ogni. Organizatorzy odgrazaja sie, ze bedzie to trwalo pol godziny i ma byc 6 wybuchow na sekunde.. wiecej tutaj http://www.jaworzno.pl/serwis.php?id=2972
    a jeszcze wiecej tutaj: www.festiwalenergii.pl
    Ja nie wiem czy rano w sobotebede mogl sie zjawic (okaze sie w piatek popoludniu), ale na te ognie chce sie wybrac..

Domyślnie

czekam na info z allegro power, jesli sie nie zalapie, chetnie sie stawie.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    dostalem akredytacje.

widze, ze daja jak leci.

w takim razie musze zrezygnowac, ale nastepnym razem postaram sie byc.
    Ostatnio edytowane przez badi ; 17-07-2008 o 09:48 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

no to male podsumowanie - na razie plener wyglada tak:

będa:
    RNz
    Kubak 82, prawdopodobnie z Nikoniarzem

nie będa:
    westu
    badi

niezdecydowani:
    Modzel
    OsMax

ostatnia grupa mam nadzieje ze sie jutro zdecyduje :-)

Strona 12 z 28 PierwszyPierwszy ... 2101112131422 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów