Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: [orzeh] wspin

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

na pierwszym zdjęciu koleś asekurujący przypomina mi człowieka o ksywce "siódmy" z którym lata temu się wspinałem. To chyba niemożliwe (Maciek Siudmak)
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Coś już napisał Awatar orzeh
    Miasto
    Bytom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    na pierwszym zdjęciu koleś asekurujący przypomina mi człowieka o ksywce "siódmy" z którym lata temu się wspinałem. To chyba niemożliwe (Maciek Siudmak)
    niestety to nie on

Cytat Zamieszczone przez Biperek Zobacz posta
    Czy ja wiem? Co tu jest najważniejsze, może ta klamra, do której musi się podciągnąć? Jak dla mnie może być. Niech autor się wypowie, może takie było jego zamierzenie? Jeżeli już sie czepiać, to mi trochę przeszkadza prawy dolny róg tego zdjęcia, ale to nie studio nie mamy wpływu na to co jest w kadrze, a i model zbyt długo w takiej sytuacji nie po pozuje
    co do ostrości, to sprawa wyglada nastepujaco:
    - po pierwsze zdjecie robione 50 1.8 - z trafianiem jest u niej roznie
    - po drugie warunki, w ktorych robilem zdjecie byly trudne, a nie mam za wiele doswiadczenia, wiec i ze swiadomym wyborem punktu, gdzie ustawi sie ostrosc jest ciezko.
    Ogolnie mnie akurat podoba sie "ostrosc na reke" - wspinacz siega do chwytu i widac, ze od tego czy dosiegnie wiele zalezy. wyraz twarzy - owszem jest tez wazny (widac walke i wysilek), ale to ta reka tu decyduje o byc, albo nie byc (w scienie...).

dziekuje za opinie.
    pozdrawiam
    orzeh

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów