Jutro (sobota) wybieram sie zapolowac na wiewiórki w parku Jordana. Ktoś chetny? Ja tam będę ok godziny 7:30 do ok 8:45. Ktoś chętny?
Dzwonić. 505-599-950.
Jutro (sobota) wybieram sie zapolowac na wiewiórki w parku Jordana. Ktoś chetny? Ja tam będę ok godziny 7:30 do ok 8:45. Ktoś chętny?
Dzwonić. 505-599-950.
A to jakieś specyficzne wiewiórki są?... Ja widziałem jedynie w UK śmieszne takie - szare... już się śmiałem, że po emigracji na wyspy z racji wielu "kolorów" na ulicach same postanowiły się w oczy nie rzucać
...
Jeśli mi się uda wstać, możliwe, że się spotkamy![]()
5D mkII | 17-40 f4L | 24-70 f2.8L | 85mm f1.8 USM | 580EX II | 430 EXII |
rozdarty pomiędzy architekturą a fotografią...
Z chęcią bym się wybrał ale moja 350 leży w serwisie na Czapskich po pikniku lotniczym i czeka na diagnozę :/
Psiakosc chlopaki, jak sie chcecie piwa napic, to nie o tak barbarzyńskiej porze, ja mam co robic o 9 ranoi zapowiadajcie troche wczesniej. Dajcie znac jak cos bedziecie ciekawego szykowac w krk chetnie sie poonanizuje, oczywiscie sprzętowo
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
hmm akurat jestem w Kraku ale o tak nieludzkiej (jak na sobote) porze ??
byc moze sie zobaczymy jutro
pozdrav
a to w parku Jordana są jakies wiewiórki?tak często tamtędy przechodzilem, nawet rano i nigdy nie spotkałem ani jednej
![]()
Może Cię nie lubią? Mam przygotowana siatkę orzechów...![]()