Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Wątek: Canonierzy na EURO 2008???

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cóż to impreza na której logo Canon pojawiało się do znudzenia. Nie śledziłem specjalnie tych mistrzostw ale co przełączyłem telewizor to napis tu i ówdzie się pojawiał. Pieniędzy to pewnie kosztuje masę ale podejrzewam, że efekty potrafią przerosnąć oczekiwania.

Swoją drogą zawsze mnie fascynuje przy takich okazjach diabelski wręcz pomysł wymalowania szkieł na biało. Temu gościowi, który to wymyślił Canon powinien wypłacać dozgonną premię.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 30-06-2008 o 02:26
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Dopiero zaczyna Awatar pzkrolik
    Miasto
    Gliwice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekk_ok Zobacz posta
    Ciekawe ile body/szkiel ulega uszkodzeniom podczas takich imprez - np. bylo to widoczne podczas ktoregos z meczy jak sie body/obiektyw rozlecial po otrzymaniu strzalu pilka.
    też zauważyłem takie dwa momenty... bardziej się emocjonowałem niż jak padały bramki... ten strzał w jakieś body padł na meczu Niemcy - Turcja... i też widziałem, że coś mu tam odpadło, ale wydaje mi się, że to lampa była(obiektyw chyba by tak łatwo nie odleciał... nie próbowałem więc nie wiem) ja swoją 40tkę pilnuje jak oka w głowie, a tam piłkami w Marki strzelają i je w deszczu na murawie kładą....

Uzależniony Awatar C80
    Miasto
    ZS

Domyślnie

Właśnie miałem założyć taki sam temat. Domyślam się, że wyłącznie Canon produkuje białe obiektywy a to oznacza, że przynajmniej 90% fotopstryków miało Canona. To o czymś świadczy.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Nie sądzę, aby ci fotoreporterzy stali tam tylko dla reklamy.
    Ostatnio edytowane przez C80 ; 30-06-2008 o 06:02 Powód: Automerged Doublepost

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    ....
    Swoją drogą zawsze mnie fascynuje przy takich okazjach diabelski wręcz pomysł wymalowania szkieł na biało. Temu gościowi, który to wymyślił Canon powinien wypłacać dozgonną premię.
    ....
    Gdyby tak Nikon malował swoje szkła na żółto to byłyby nawet chyba bardziej widoczne :-)
    40D|BG-E2N|70-200/2.8 IS L|24-105/4L IS|17-55/2.8 IS |85/1.8|50/1.4|430EX|580EX II|Sherpa 600R

Pełne uzależnienie Awatar mate00sh
    Miasto
    Warszawa & Mysiadło

Domyślnie

No to teraz będzie trudniej, bo Sony też idzie w białe tele.
    "Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mate00sh Zobacz posta
    Tylko ciekawe ile tam sony bylo

Widzialem jak zestaw za bramka dostal i sie rozlecial, ale odpadl raczej wyzwalacz radiowy.

Kiedys ktos wklejal zdjecia jednego zagubionego nikoniarza na stadionie, przy reklamie canona. Nie moge go znalezc
    Ostatnio edytowane przez dzik ; 30-06-2008 o 09:26

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mate00sh Zobacz posta
    jakie Sony?

Minolta zaczela lat temu N robic biale obiektywy. i Sony klepie teraz dokladnie to samo z dokladnoscia do redesignu literek na obudowie (czcionki/wielkosci/koloru) + nieco innych gumek na pokretlach. oczywiscie upraszczam, ale na pewno wybilbym sobie z glowy pomysly o Sony "projektujacym" obiektywy. poki co oni robia tylko nadruki na rurkach na szkielka.

jasnej barwy lensy ma tez Nikon. oprocz czarnych robi tez jasnoszare wersje.
    www albo tez flickr

Uzależniony Awatar esteper
    Miasto
    Vava

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    "Ful rispekt" dla Kolegi! Poznałeś 800-tkę po jednym czarnym pasku?!?!
    Wyobraź sobie że 800 ma dwa czarne, jeden wąski drugi szeroki A dało się*poznać po tym opływowym kształcie, takim sportowym :]
    Ostatnio edytowane przez esteper ; 30-06-2008 o 09:50
    5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Początki nałogu Awatar popi
    Miasto
    Poland

Domyślnie

ale ten jasnoszary nikon wyglada jak kupa g****, tandeta taka ze glowa boli......
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    Canon EF 17-40 f/4 USM L|Canon EF 70-200mm f/2.8 IS USM L
    Canon EF 50mm f/1.4 USM|Canon Speedlight 580ex|SLIK PRO700DX

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez esteper Zobacz posta
    Wyobraź sobie że 800 ma dwa czarne, jeden wąski drugi szeroki A dało się*poznać po tym opływowym kształcie, takim sportowym :]
    - w każdym razie jeden pasek mniej Ale nadal szacun!
    Zadanie dla estepera i popiego - znajdźcie 10 szczegółów
    Ostatnio edytowane przez Bahrd ; 30-06-2008 o 10:09 Powód: Automerged Doublepost
    EOS - conditio sine Kwanon...

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów