Pokaż wyniki od 1 do 10 z 222

Wątek: TAMRON - informacja dla posiadaczy

Mieszany widok

Uzależniony
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Przepisy dotyczace zakupów konsumenckich to:http://www.sklepy24.pl/download/ust_..._sprzedazy.pdf
    w art. 13 ust. 4 jest zapis co powinna zawierac gewarancja wydawana przez sprzedawcę. Jeżeli Foto-technika nie spełniła tych uwarunkowań to moim zdaniem można domagac sie wymiany na towar wolny od wad. Niestety w chwili obecnej walka konsumenta ze sprzedawca jest długotrwała i niestety nie gwarantuje sukcesu.

Bywalec Awatar krzypol
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez januszP. Zobacz posta
    Przepisy dotyczace zakupów konsumenckich to:http://www.sklepy24.pl/download/ust_..._sprzedazy.pdf
    w art. 13 ust. 4 jest zapis co powinna zawierac gewarancja wydawana przez sprzedawcę. Jeżeli Foto-technika nie spełniła tych uwarunkowań to moim zdaniem można domagac sie wymiany na towar wolny od wad. Niestety w chwili obecnej walka konsumenta ze sprzedawca jest długotrwała i niestety nie gwarantuje sukcesu.
    Dzięki za tą Ustawę. Spróbuję ją wykorzystać przeciwko Foto-Technice ;-)

Początki nałogu

Domyślnie

>>A ja jeszcze raz spytam: dokąd w Warszawie najlepiej >>uderzyć z zepsutym Tamronem?

Nie dokad, tylko w co :-) Nie wiem czy ktos sie podejmie, to nie manual, potrzebny dostep do czesci i sprzetu kontrolnego.

darkon
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzypol Zobacz posta
    Dzięki za tą Ustawę. Spróbuję ją wykorzystać przeciwko Foto-Technice ;-)
    daj znać jakie efekty

Bywalec Awatar krzypol
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darkon Zobacz posta
    daj znać jakie efekty
    Chyba już nie muszę. Dziś otrzymałem telefon z Foto-Techniki, że obiektyw jutro będzie u mnie. Podejrzewam, ze czytają nasze posty ;-)

Uprawnienia umieszczania postów