Pokaż wyniki od 1 do 10 z 776

Wątek: Jaka drukarka do zdjęć?

Mieszany widok

Coś już napisał
    Miasto
    Nowa Ruda / Tunbridge Wells

Domyślnie

Miałem HP photosmart, jakość wydruku była ok porównując ją do obecnej Canon Pixma MP510, jakoś zdjęć extra ale to pod warunkiem użycia oryginalnych tuszy i dobrej jakości papieru innaczej nic ciekawego z niej nie wychodzi, kolega ma ten sam model, dokupił kiepskiej tusze (zamienniki), najtańszy papier foto, efekt = kolory wyblakłe, nienasycone, takie jakieś wyprane.

Początki nałogu Awatar hyzop
    Miasto
    Pasłęk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez newday Zobacz posta
    Miałem HP photosmart, jakość wydruku była ok porównując ją do obecnej Canon Pixma MP510, jakoś zdjęć extra ale to pod warunkiem użycia oryginalnych tuszy i dobrej jakości papieru innaczej nic ciekawego z niej nie wychodzi, kolega ma ten sam model, dokupił kiepskiej tusze (zamienniki), najtańszy papier foto, efekt = kolory wyblakłe, nienasycone, takie jakieś wyprane.
    To w końcu ta 510 jest lepsza, czy zaledwie taka sama, no i jak jest z wydajnością tuszy ?

Coś już napisał
    Miasto
    Nowa Ruda / Tunbridge Wells

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hyzop Zobacz posta
    To w końcu ta 510 jest lepsza, czy zaledwie taka sama, no i jak jest z wydajnością tuszy ?
    Kupując tą drukarkę nie spodziewałem się wydajności, w końcu każdy pojemnik z atramentem ma jakieś 10ml w sobie to nie jest dużo.
    Ale generalnie to zależy co drukujesz i na jakim papierze.
    moje ostatnie osiągi na jednym zestawie atramentów (kolorowych):
    - 75 x 10x15cm
    - 20 x A4

I tak skończyły się wszystkie trzy CMY, za wyjątkiem czarnego, zostało około 50%.

Uprawnienia umieszczania postów