Odswiezmy troche watekMoja corcia dzien po narodzinach. Pancolar i F 2,8
Odswiezmy troche watekMoja corcia dzien po narodzinach. Pancolar i F 2,8
Ostatnio edytowane przez piraniah ; 11-06-2008 o 15:39
50D, 24-105/4 L IS USM, 10-22/3.5-4-5 USM
mam 3 latka
To drugie rewelacja
BTW, ale sie te nasze dzieci starzeją , jeszcze mam świeżo w pamięci jak pokazywałeś foty ze szpitala zaraz po urodzeniu.
Btw Muflon masz LiveView bo synek raczej na LCD patrzy niż w wizjer![]()
Gripped EOS 350d+KIT | Gripped EOS 33 | Sigma 70-300 APO DG | EF 50/1.8 | [M42] Jupiter 9 85/2 | [m42] Helios 58/2 (stary) | SmenaMacro(home made) | Speedlite 430EX | Velbon Sherpa 600r | Lowepro Stealth Reporter D200 AW | Skrzypce warte więcej niż cały ten zestaw![]()
:cool:
Fotki Digart
FOTOblog
Muflon to ty tez jesteś szczęśliwym wybrańcem losu z bliźniakamiCiekawe ilu nas tu takich farciarzy ?
Pozdrawiam
Marek/Biperek
ja przy synku aparatu nie moge z plecaka wyciagnac .. bo jest od razu - aparat chce!
musze przyznac, ze wie juz o co chodziaparat trzyma ladnie, przy robieniu zdjecia patrzy przez wizjer. troche ciezki palec ma, musze wylaczac serie
dzwiga 40d z 17-85.
ale to juz bedzie cyfrowy czlowiek, jak daje mu analoga to pierwsze slowa: a gdzie sie patrzy?
ps ma 2 lata i 2 miesiace.
dumny tatus musial sie w koncu pochwalic
![]()
"Kobietę łatwiej rozebrać wbrew jej woli, niż ubrać po jej myśli"
Ta druga fota wymiata. Ten aparat jest prawie tak duży jak głowa. Normalnie dziwię się jak on to uniósł.Rewela
![]()
Ja jeszcze nie daję srzętu ciężkiego do łapy, ale za to już też synek robi sesje młodszemu bratu :-P