...nie ma to jak młodzi z obciętymi stopami)) ...ostatnio widziałem nawet grupowe tak obcięte, może jakiś nowy trend :rolleyes:
...nie ma to jak młodzi z obciętymi stopami)) ...ostatnio widziałem nawet grupowe tak obcięte, może jakiś nowy trend :rolleyes:
sprawne lewe oko i trochę gratów ułatwiających życie
niewiele piszę, więcej czytam, jeszcze więcej myślę
Fotograf ślubny
i fajny sposób zmniejszania zdjęćprzez przeglądarkę, bo nie uwierzę że fotka której dłuższy bok ma około 300px waży z 700kb ;]
350D
Cytat brzmi: "Zdjęcia wykonywane są za pomocą cyfrowych lustrzanek firmy Canon, a także obiektywów firmy Canon zapewniających najwyższą jakość" nie wspomina nic o modelu puszki czy szkła, a dla "Kowalskiego" wygląda to tak "Te lustrzaki Canona tak tragiczne zdjęcia robią, a ile kasy kosztują...!?" To miałem na myśli, wspomina tylko o marce i znakomitej jakości...A na upartego napewno można tym zestawem lepsze fotki zrobić tylko wtedy sprzęt należy nadrabiać: pomysłem, PeeSem, albo....miną
![]()
![]()
tego chyba nie bylo http://nasza-klasa.pl/profile/14293960![]()
dodałem koment gdzie są te ładne zdjęcia i dostałem natychmiast odpowiedz od gościa: gorszych gniotów nie widzialam niz u Ciebie,daj na pl foto i nie kozacz.Niech inni ocenią i nie wysilaj sie bo Ci reszta wlosow wyjdzie i nie dosztukuje sie juz w PS-ie.zrób lepsze.
hehe
Porażka, chłam nie z tej ziemi.
o f..k:grin: :grin: :grin: :grin:
:-D leże pod biurkiem ze śmiechu!!!
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
To już do twarzy im było by z maską pgaz.