Za kilka dni odbiore canonowego gripa, zmusilem sie do tej wersji bo faktycznie boje sie awaryjnosci w momencie plenerowego zlecenia. Wprawdzie zamienniki maja takie bajeranckie LCD no ale coz, z czegos trzeba zrezygnowac
PZDR
witam mam pytanie czy kupić taki zamienik http://www.allegro.pl/item373836498_...350d_400d.html
5dmk III 6D 17-40/4 24-70 2.8 70-200/2.8 is ex580II DP-600 epson l800 mavic
Przeczytaj cały ten wątek, a potem sam siebie zapytaj, czy warto...
cytat z aukcji
mnie w takim momencie zapala sie "czerwona lampka" ;-)Zdjęcie może odbiegać od rzeczywistego wyglądu towaru
no to w koncu jest to BG-E3 czy nie BG-E3 :wink:BG-E3 to w pełni funkcjonalny zamiennik oryginalnego battery packa BG-E3
na koniec - nie podaja nawet nazyw firmy ktora go wyprodukowala.. ja trzymam sie od takich wynalazkow z daleka.. trzeba wydac ciut wiecej ale spokojna glowa na plenerze mi to rekompensuje ;-)
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
ok to zbieram na orginalny
5dmk III 6D 17-40/4 24-70 2.8 70-200/2.8 is ex580II DP-600 epson l800 mavic
tak - oryginalny. Poprzeczytaniu chyba 30 -minutowym wybieram oryginalny grip, Pozdrawiam forumowiczów!!! Seb
Kumpel kupil sobie jakis nieoryginaly grip i teraz (mimo ,ze tam wchodza 2 aku) wysa mu baterie szybciej niz bez grip-a O_O.
Positively dirty minded
Kiedy Wy - Fotografujący Śluby - zmądrzejecie? Po jaki grzyb Wam grip. Za mało kilogramów na szyi wisi? Chyba, ze dla szpanu, wtedy co innego
Pozdrawiam
Petel
regulamin pkt 8
A moze dla wygody robienia zdjec w pionie?![]()
LOL