KFC
McD
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
Ja głosują za McD większy wybór można zjeść i krowe i rybe i kure, chociaż w moim przypadku w 90% kończy się i tak na zestawie BigMac'a, sporadycznie zeżre i kubełek skrzydełek w KFC![]()
Nie mogę znaleźć strony gdzie koleś trzymał swojego hamburgera przez kilka lat. Wyglądał jak świeżynka
http://www.thebestdayever.com/compon...1/key,5/hit,1/
Zgadzam się, bardzo dobre burgeryniestety mało tego. We Wrocławiu był kiedyś, dawno temu, a teraz jest w tym miejscu salon rowerowy :-) Otworzyli co prawda nowy w centrum handlowym Mongolia ale tam nie jeżdżę na foty, ba, nawet tam jeszcze nie byłem mimo że straszy już od ponad pół roku.
Pominęliśmy też hot-dogi ze stacji benzynowych. Te jadałem bardzo często podczas powrotów z sudeckich plenerów bo po drodze było a i kawki można się było napić nienajgorszej (tylko espreso trzeba kupować, bo duża czarna to lura). Niemniej głosu na hot-dogi z Orlenu bym nie oddał, bo mi się już całkiem przejadły, zwłaszcza ze skłądają się głównie z musztardy :-D
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
No wiem że są najsmaczniejsze, ale i najdroższe. A za sosami w nadmiarze nie przepadam :-)
Ostatniego hot-doga jadłem z resztą na Statoil, ale też mi już jakoś nie podchodził :-)
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Nigdy nie byłem w KFC, w McD może ze 3 razy i to na kawie. Nie jedzcie tego dziadostwa!!! Ja wiem, że każdy ma swoje zdrowie i może , w ramach wolności, robić z nim co chce. Ale te przybytki to kulinarna ekstrema.
Tylko Canon. Po 30 latach uzbierało się tego sporo
aaa ja dodam że podczas plenerów krajobrazowych najchętniej jadam:
szczaw, poziomki, jagody, jeżyny, ziarno żyta lub przenicy
często się trafiają dzikie gruszki, jabłka i sliwki, coraz rzadziej trafiam na morwę - pychotka
dzika róża jest też zjadliwa
z orzechami laskowymi bywa kłopota grzybów na surowo nie jadam
zdarzało mi się że zamiast fotografowania zrobiło się grzybobraniei do tego całkiem udane
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
to jeżeli nie byłeś to skąd wiesz?
i w czym się ta ekstrema przejawia?
Ostatnio edytowane przez bebesky ; 04-06-2008 o 11:32 Powód: Automerged Doublepost
o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze
Hmm McD + 7 Ham/cheesburger'ów + jakaś popitka i na 1,5 h spokój bez jedzenia![]()
Pozdrawiam