Canon F1new (AE Finder FN, AE Power Winder FN), Canon F1new (Eye-Level Finder FN), FD 28/2,8, FD 50/1,4, FD 55/1,2 SSC, Tokina AT-X 90/2,5 macro FD, Tokina AT-X macro extender, Tokina AT-X 80-200/2,8 FD, Canon Extender FD 2x-B, Canon 40d, Tamron 17-50/2.8, Metz 58 AF-1, Rolleiflex 2.8F (Xenotar)
Ej, ale zauważyliście to ze jak kot idzie i chcesz mu zrobić zdjęcie to on zaczyna sie cholernik łasić? ? nosz poprostu niepoprawne bestie...;p
tak już jest i co mogę powiedzieć z mojego doświadczenia z psami też tak jest
Ja teżA ja znam takie mądre przysłowia jak:
" Jedna jaskółka wiosny nie czyni"
"Wyjątek potwierdza regułę"dobra czas już chyba skończyć te rozmowy
albo wydziel tą dyskusję i sobie będziemy gadać do woli
![]()
350D
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Dokładnie tak!Zamieszczone przez tomdz;
Kota można tylko zaprosić do zabawy. jak będzie miał kaprys - pobawi się.
Zmusić go do niczego nie można, a jakby sie komuś udało - przestaje być kumplem kota.
Moim tez
Och MacGyver!Zamieszczone przez MacGyver;
Trollowanie to wredna, złośliwa działalność, karmienie złego. My tu sobie niszowo, miło gawędzimy o sposobach fotografowania kotów. Znam jednego takiego, co cały artykuł o tym napisał w fachowym piśmie :-D
A poza tym - z kociarzami jest dokładnie, jak z kotami... nie dasz rady!
Im bardziej upominasz go żeby nie gadał o fotografii kotów, z tym większą premedytacją to robi ? ? :P
(Tak marginesem, jedyne co mój tresowany kot robi ZAWSZE to aportuje... poprostu świr! Jak mu rzucę gumką do włosów to poprostu śpi/nieśpi zrywa sie i w dwa skoki juz jest kolo niej :P)
Mój Myszor wszystkie znalezione gumki gryzie na kilkadziesiąt kawałeczków) Widać koty coś do gumek mają. Aportuje też, papierki po cukierkach, ale wyłącznie czekoladowych. Po to tylko jednak, żeby mu je bez końca rzucać
Tak się zastanawiam, chyba też pokażę swoje koty...
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj