3,4,6 super. Kit odwrócony ?
3,4,6 super. Kit odwrócony ?
7 mi się podoba najbardziej - ma horrorowy klimat z tą ostrością ograniczoną do oczu. Oczy budzą lęk. A to co majaczy w nieostrości - jeszcze większy.. Szkoda tylko, że tę najdłuższą nogę ciapnąłeś krawędzią, lepiej by chyba było amputować kawałeczek...
Witam, jak zamontowac obrocony kit 18-55? do 400d oczywiscie![]()
Wszystkie super. 1- ciekawy pomysł, 2 - piękne kolory, 6,7 doskonale operuje GO- wrażenie niesamowite. Wszystkie dopracowane perfekcyjnie.
5D gripped, Canon 5, lampka 430 EX, Canon 35L, Canon 50 1.4, Canon 85 1.8, Canon 16-35/2,8L MK II, Canon 70-200/2.8L, TC Kenko 2x, kilka szkiełek analogowych, dużo chęci i notorycznie mało czasu...
to tylko 1 %...
Żeby w przypadku odwrotnego mocowania ustawić przysłonę musisz:
1. Zamontować obiektyw normalnie i ustawić żądaną przysłonę w aparacie
2. Trzymając przycisk podglądu głębi ostrości odłączyć od aparatu
Teraz tylko zamontować obiektyw i można robić zdjęcie. Trochę czasochłonne, za to najtańsze i nie trzeba kombinować. Można by samemu zrobić przejściówkę. Trzeba by użyć dwóch pierścieni pośrednich i kabla żeby je połączyć coby przenosiły automatykę. Tak tylko w teorii w praktyce może być problem z odpowiednim podłączeniem przewodu.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Trochę się zagalopowałem z tym postem. Chociaż mam nadzieję, że się na coś przyda.
Ostatnio edytowane przez Dżobert ; 02-07-2008 o 01:40 Powód: Automerged Doublepost
"Jeśli zdjęcie jest nie dość dobre, to znaczy, że nie podszedłeś wystarczająco blisko"