Dzięki, MalFunkTion. Ciekawie wygląda ten paseczek. Skoro polecasz, też zamówię.
Dzięki, MalFunkTion. Ciekawie wygląda ten paseczek. Skoro polecasz, też zamówię.
C-F-K - forever
Jak będzie fajny, to go jutro kupię, bo sklep jest w moim mieście.
Wstawię zdjęcia i jakiś opis![]()
a mnie sie wydaje ze jest za waski - ma tylko 2 cm szerokosci i moze sie wpijac w kark przy noszeniu na szyi - mysle ze optimum to jakeis 4-5 cm szerokosci na odcinku szyjnym
Podpis bez buraczanych tekstów i życiowych prawd.
...zgadza sie , ale jest twardy i drapie jak cholera (przynajmniej ten od 20D i z jakims ciezszym szklem np 24-70 nie mówiąc już np o 70-200 2.8Is który chce kupic ) - gdyby tam byl neopren albo jakas miekka wyściółka to nie zamienialbym go na żaden inny .
Na dzis chyba kupie Lowepro Transporter
Podpis bez buraczanych tekstów i życiowych prawd.
Pasek to najwazniejsza sprawa w fotografii. Mnie sie osobiscie podoba szpanerski z 40d :P
Jednak siak czy owak, nie wiem czy jest przyjemne przylepianie sie paska do szyi w gorace dni (np. od 400D). Warto obejrzec paseczki LowePro.
No i kupiłem ten pacsafe.
Mam mieszane uczucia.
Z jednej strony wygodny, w środku metalowe linki, czyli niby bezpieczny,
a z drugiej trochę przekombinowany, za dużo złączek, karabinków i innych pierdół (karabinki mają zabezpieczenie).
Pasek ma szerokość 2 cm, ale to na szyję już prawie 4. Od spodu jest jakiś specjalny "oddychający" materiał. Dobrze leży na szyi.
mowilem brac tamraca to nie
http://www.fotoskoda.cz/eObchod/imag...si/1061098.gif