Pokaż wyniki od 1 do 10 z 340

Wątek: Identyfikatory, smycze i koszulki - NOWA tura by KrzysK

Mieszany widok

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rafal913 Zobacz posta
    A ja dopatrzyłem się błędu
    A ja na swoim (starym) identyfikatorze mam oprócz nicka również imię i nazwisko. Na tych nowych ID jest tylko nick. Co niewiele może dać przy próbie wbicia się "na pro" na jakąś imprezę bo wygląda nie pro .

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    A ja na swoim (starym) identyfikatorze mam oprócz nicka również imię i nazwisko. Na tych nowych ID jest tylko nick. Co niewiele może dać przy próbie wbicia się "na pro" na jakąś imprezę bo wygląda nie pro .
    Na nowych ID także jest imię i nazwisko, więc wszystko jest "PRO" :-).
    EOS + Speedlite

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Na nowych jest indentycznie tak samo jak na starych - z imieniem i nazwiskiem. Chyba, że ktoś zażyczył sobie inaczej.
    Zdjęcie identyfikatora na wrzucie z pierwszej strony wątku ma wyszopowane imię i nazwisko. Właściciel nie chciał po prostu zdradzać swoich danych :-)
    Ostatnio edytowane przez KrzysK ; 17-05-2008 o 10:51

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KrzysK Zobacz posta
    Na nowych jest indentycznie tak samo jak na starych - z imieniem i nazwiskiem. Chyba, że ktoś zażyczył sobie inaczej.
    Zdjęcie identyfikatora na wrzucie z pierwszej strony wątku ma wyszopowane imię i nazwisko. Właściciel nie chciał po prostu zdradzać swoich danych :-)
    Dopiero teraz się przyjrzałem, bo zasugerowałem się tym zdjęciem... myślałem że to jakiś farfocel ozdobny a to tak sprytnie zamazane .

Uprawnienia umieszczania postów