Pokaż wyniki od 1 do 10 z 294

Wątek: 40d

Mieszany widok

AndrzejJK
    Guest

Co do sprzedaży Canona np. w porównaniu z Nikonem: http://www.fotografuj.pl/News/Lustrz...dobrze/id/1629
    Co do kształtu spustu. Dla mnie aparat jest narzędziem, które daje mozliwość robienia zdjęc. Lepszy sprzęt=lepsza jakość ale przede wszytskim więcej możliwości zrobienia zdjęcia (np. szybszy AF= więcej zdjęc podczas dynamicznej akcji, szybsze opróżnianie bufora=to samo itd). W tym wątku chcę się dowiedzięc czy zwyczjanie nowy Canon 40D nie jest bardziej zawodny "niż to ustwawa przwiduje" i już.
    I nie ukrywam, że pieniądze -suma jaką przeznczę na aparat - są dla mnie istotne inaczaj pewnie bez zbędnych dyskucji kupiłbym D300.
    Pozdrawiam

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AndrzejJK Zobacz posta
    .
    I nie ukrywam, że pieniądze -suma jaką przeznczę na aparat - są dla mnie istotne inaczaj pewnie bez zbędnych dyskucji kupiłbym D300.
    Pozdrawiam
    No i kupuj 40D bo to kawał porządnego aparatu jest, podobnie jak D300 jako obiektywny nikoniarz Ci radzę -użytkownik D300. Kieszeń boli to bierzesz 40D, masz więcej keszu bierz D300. Z tych body uzyskasz porównywalne obrazki.
    Ostatnio edytowane przez STYX ; 12-05-2008 o 19:55
    pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar Ernest_DLRS
    Miasto
    Toronto, Kanada

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez STYX Zobacz posta
    No i kupuj 40D bo to kawał porządnego aparatu jest, podobnie jak D300 jako obiektywny nikoniarz Ci radzę -użytkownik D300. Kieszeń boli to bierzesz 40D, masz więcej keszu bierz D300. Z tych body uzyskasz porównywalne obrazki.
    Troszeczke nie rozumiem - skoro obie puszki dają porównywalne obrazki, po co pchać się w droższy system?
    FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
    APSC + 18-55is | 70-300vc

kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ernest_DLRS Zobacz posta
    Troszeczke nie rozumiem - skoro obie puszki dają porównywalne obrazki, po co pchać się w droższy system?
    Dla guzikologi, dla jakości wykonania, dla tradycji, dla wizjera, dla koloru paska dla kształtu i czego tam sobie człowiek nie wymyśli, że to czy tamto jest dla niego lepsze.
    pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów