ja bym oddał do sklepu ten beznadziejny program...![]()
a tak poważnie to chce ci sie wozić na wyjazdy lapka, a dla czytnika wielkosci paczki papierosów slim juz miejsca nie znajdziesz...??
nie masz większych problemów...??
ja bym oddał do sklepu ten beznadziejny program...![]()
a tak poważnie to chce ci sie wozić na wyjazdy lapka, a dla czytnika wielkosci paczki papierosów slim juz miejsca nie znajdziesz...??
nie masz większych problemów...??
Pewnie, że znajdę, tylko to kolejny element który trzeba zabrać. Używam Sony Vaio i ten niestety nie nie ma czytnika CF, choć Sony już też te karty produkuje więc pewnie i w laptopach niebawem pojawią się czytniki. A na poważnie focę, albo w zasadzie dopiero zacząłem robić fotki pod wodą. Nawet nie masz pojęcia ile dodatkowych pierdół trzeba ze sobą zabrać, a to kolejny element o którym trzeba pamiętać dodatkowo :sad: Wydaje się oczywistym, że poto się zadaje pytania na grupie aby uzyskać na nie interesującą nas odpowiedź
nie sądzę.![]()
po kolei: to nie CS3 tylko system windows nie widzi plików RAW w aparacie podłączonym kablem - taki 'zwyczaj' canona i koniec. kup czytnik.
i nie musi to wcale być dodatkowy klamot - kup czytnik wbudowany PCMCIA, wsadź do lapka i zapomnij. więcej info masz w tym poście i całym wątku:
http://canon-board.info/showpost.php...7&postcount=70
choć pewnie najnowszy sony vaio ma tylko gniazdo expresscard/34 (zamiast 54), z którego czytnik CF faktycznie będzie ciut wystawać, ale jak to się mówi.... było myśleć przed zakupem :wink:
ale dostałeś prawidłową odpowiedź już w pierwszym poście - więc o sssoo chodzi?
pozdro.,
m.